Tilbake

NKL arrangerer 2 turer for supportere, sponsorer og familie. Du finner hele turprospektet i PDF-dokumentet i denne artikkelen.

Her er nettadressen til påmeldingen https://ticketno.qondor.com/kokkeol2020

Velkommen til Stuttgart og verdens største kokkekonkurranse 15-19.februar 2020!
Folkefest og stjernerestauranter, bilmuseer og Wilhelma, et pulserende natteliv og fantastiske utstillinger: Stuttgart har mange overraskelser på lager. Byen ligger idyllisk til i et av de største vinområdene i Tyskland, og er hovedstaden i forbundslandet Baden-Württemberg. Den har mektige slott og vakre plasser og kan vise til stor variasjon innenfor arkitektoniske stilarter.
Stuttgarts gastronomi byr på kulinariske opplevelser blant spätzle (lokal pastaspesialitet) og spätburgunder, fra lokalet på hjørnet til internasjonalt prisbelønte toppkjøkken. Königstraße er en ren shoppinggate på over en kilometer: utallige motebutikker, spesialforretninger, kjøpesentre, kafeer, restauranter og rolige plasser

HOTELL
Alle sponsorer og supportere som reiser med NKL, bor på HOTELL Wyndham Stuttgart Airport Messe.

WALKING-TRANSFER
Wyndham Stuttgart Airport Messe ligger i svært kort gangavstand fra Stuttgart lufthavn og 200 meter fra Stuttgart messesenter og konkurransearena

FLY
Alle NKLs 5 flytilbud er godt beskrevet på bestillingssiden hos TICKET og i flytabellene du finner i PDF-dokumentet i denne artikkelen.
Vi har fly fra flere destinasjoner i Norge, samt gode muligheter for tilsluttningsfly T/R Gardermoen og flere andre norske byer.

PROFILBEKLEDNING – VI SKAL SYNES GODT!
Norge reiser til Stuttgart med flere hundre supportere, og de skal synes og høres godt på konkurransearenaen. NKL har mange ganger hatt stor suksess med enhetlig og tidsriktig profilbekledning. Profilbekledningen deles ut til alle ved ankomst Stuttgart.
Profilbekledningen faktureres direkte fra NKL og ikke fra turekleverandøren.

Foreløpig dagsprogram, konkurransedager for Kokkelandslagene, billetter til konkurransebespisning og messepass – se PDF –dokument i denne artikkelen


Norske Kokkers OL tur 2020

Her er nettadressen til påmeldingen https://ticketno.qondor.com/kokkeol2020

Spørsmål – lurer du på noe
Ta kontakt med NKLs daglige leder Espen Wasenius, du treffer han på espen@nkl.no