Tilbake

Årsmøte i NKL Møre og Romsdal ble avviklet i Førde 7. – 9.februar.

Du verden for en kjekk årsmøtesamling det var i Førde sammen med NKL Sogn og Fjordane.
Vi møttes fredag på Halbrendhuset til nydelig hjortegryte og perfekt følge av tilbehør. Og så desserten da – Byggryns krem med den skjønneste bærsaus. Sviskegrøt med fløtemelk. Dette er ordentlig og ærlig mat og litt nostalgi. Tusen takk Steinar, dette kan du til fulle!!!
Mye god drikke, ikke minst et svært lettdrikkelig øl, sterkt var det òg kjente jeg! Og flott underholdning!!
Gode møter hadde vi på lørdag, og mange saker behandlet. Og vi rakk både årsmøte, medlemsmøte og møte i Hovedkomite Landsmøte 2020. Så takker vi Christian for innsatsen i styret og ønsker velkommen til Marthe som styremedlem. Og Inger som tredte inn i valgkomiteen.
Herlig årsmøte fest som startet med aperitiff, utdeling av Cordon Bleu til Svein Peder Rundereim og 25-års nål til John Morten Engeset. Staselig!!
Selve banketten med nydelig mat, gode viner og en veldig fortjent utmerkelse til Alf Holkestad og Gerhard Kejzar. De ble utnevnt som ÅRETS LAUGSMEDLEM 2018 for sin svært gode innsats gjennom året (og årene). Og oldermann fikk seg nye briller!
Takk til Thon Hotel for et flott arrangement. Og takk til deg Bodil….alt ble bare helt krem for oss!!!