LANDSMØTE ÅLESUND 2020

NKL LANDSMØTE 19. – 22. MARS

VELKOMMEN TIL ÅLESUND 2020

Velkommen til Sunnmøre, velkommen til et strålende Ålesund i en gryende vår.

Landsmøtehotell er Scandic Parken Ålesund. Glitrende møtefasiliteter, romslige fellesområder og svært profesjonell konferansestab.

Landsmøtet kommer selvsagt til å innholde de vanlige postene med Landsmøteforhandlinger, seminarer, styreledermøte, Bamalunch, Landslagslunch og bankett.

Men NKL Landsmøte er så mye mer. Vi treffer gamle venner og får nye. Våre flotte sponsorer blir selvsagt å treffe på stand og i mange andre sammenhenger i løpet av helgen.

Programmet ut over faste poster er også nå på plass. Torsdag inviteres det til middag i hotellets nye restaurant i toppetasjen. Kanskje kan vi få tak i byens borgundfjord torsk, eller skreien som siger nedover kysten fra Barentshavet. Noe blir det, vær trygg!! Flott middag, rimelig overnatting og byens flotteste utsikt fra restauranten.

Fredagens Get Together blir på Atlanterhavsparken. Atlanterhavsparken, det Norske Akvariet, er plassert ytterst mot havet i fiskerihovedstaden Ålesund. De vakre omgivelsene og de naturlige bergene er en del av miljøet og interiøret. Her får vi både spennende programinnslag og servert mat i stemningsfulle lokaler midt blant akvarietankene.
Banketten på lørdag får en fabelaktig musikalsk konferansier som er full av fart. Dette ser vi virkelig fram til.
Det nærmer seg, og vi gleder oss til å se mange kokkevenner sette sitt preg på byen vår.

Påmelding sendes: landsmote2020@stayon.no