Tilbake

NKL Østfold, Lærlingekompaniet Øst og ASKO arrangerte 18. oktober tradisjon tro konkurranse for å finne de beste kokkelærlingene i Østfold. 

Kokkelærlingene Jonas Karlsen og Celine Fredriksen på Borregaard Hovedgård, med lagleder Erik Pedersen, viste skyhøyt nivå på sin gjennomføring og produksjon av vinnermaten.

Etter å ha gått av med seieren har de unge lærlingene dermed kvalifisert seg for deltakelse i Norgescup.

-Vi er veldig spente på konkurransen og håper vi får vist frem alt vi har lært, forteller Jonas. – Vi har fått øvd ganske mye og håper vi treffer med smakene også i Stavanger. Jeg var deltager i fjor også, og vet at nivået er ekstremt høyt, så vi må virkelig gjøre vårt beste.

Styreleder Morten Martinsen og Magne Flesjø er også med fra NKL Østfold. – Det er kjempemoro og følge de unge lærlingene til konkurransen, sier Martinsen. Høyt faglig nivå, store muligheter for utvidelse og pleie av nettverk samt en profesjonell konkurransegjennomføring gjør Norgescup til noe vi gleder oss til hvert år!