Tilbake

NKL Østfold egen styreleder ble hedret med tittelen Årets Styreleder. Årets landsmøte ble som kjent avlyst pga Covid-19 viruset, så kåringen ble sendt over digitale plattformer.

Fra pressemeldingen kan vi lese:

ÅRETS STYRELEDER – EVERGOODPRISEN 2019
Årets styreleder representerer en forening med stabil, god aktivitet og med et tydelig fokus på å få med flere unge kokker i sin lokale NKL forening. Foreningen har rekruttert rekordmange Young Chefs i 2019, og de har startet en sterk offensiv for å få med flere medlemmer generelt og er godt synlig i fagmiljøet der foreningen har sitt nedslagsfelt. I 2019 har Årets Styreleder også tatt del i flere nasjonale aktiviteter, og satt sin forening på NKL kartet på en positiv måte. Foreningen deltok på den nasjonale restedagen og de arrangerte en av TINE Matcups 6 semifinaler.
Årets Styreleder har vært aktiv i foreningen siden 2001, han har jobbet i komiteer, jobbet dugnad og vist at det er viktig å delta lokalt. De siste fire årene har han vært styreleder, og utviklet seg til å bli en  styreleder å regne med.

«Dette er en veldig hyggelig oppmerksomhet», forteller Martinsen. «Likevel hadde jeg aldri fått denne utmerkelsen uten at engasjerte medlemmer er med på å dra lasset. Vi jobber som et team»

Fra alle medlemmer og styret vil vi Gratulere så mye!