Tilbake

For en helg! Av 16 lag står vi igjen med 2 lag som skal sendes til Stavanger.

Gull:  Elisabeth og Sigmund fra Røst Teaterbistro

Sølv : Vegard og Marcus fra Scandic Nidelven

Bronsje og  reserve

3. Tale og Laila fra Røst Teaterbistro

 

Menyen i finalen besto av:
Kveite, kongekrabbe og blåskjell fra Lerøy Trondheim As.
Lammesadel fra Nortura Malvik.
Masse digge grønnsaker fra Bama Storkjøkken Avd. Sverre Johnsen Trondheim.
Rømme, mørk sjokolade og søtpotet eller rødbeter.

Tusen takk til Asko Midt Norge for at dere stiller med så mye forskjellige råvarer.
Takk til Storm Kaffe som stilte med kaffe til alle kaffetørste og premier.
Takk til Culina Trondheim som ga oss kniver.
Takk til Ringnes As Avd Bryggeri Trondheim for Imsdal.
Chaîne des Rôtisseurs | Norge for premie til vinnerlaget
Stor takk til alle sponsorer!

Vi arrangerte konkurransen på Strinda videregående skole. og fått masse hjelp fra meget flotte elever.

Roard Fredlund. Ingen over ingen ved siden av denne mannen. Du er fantastisk!

VI GRATULERER OG GLEDER OSS TIL Å REISE TIL STAVANGER

Super innsats av alle deltakerne! dommerne var meget fornøyde.

Dommerne under finalen var Svein Magnus GjønvikKyrre DybdalEspen Aunaas, de har smakt seg gjennom dagen.
Espen Rønning og Christian Riis Tønnesen har vært plassdommere.

Takk til laugskollegaer som har hjulpet til i helgen.
Takk til gjester som kommer å spiser seg gjennom menyene.