Nyheter i lauget

 

Trondheimscup 2018

For en helg! Av 16 lag står vi igjen med 2 lag som skal sendes til Stavanger.
Menyen i dag besto av:
Kveite, kongekrabbe og blåskjell fra Lerøy Trondheim As.
Lammesadel fra Nortura Malvik.
Masse digge grønnsaker fra Bama Storkjøkken Avd. Sverre Johnsen Trondheim.
Rømme, mørk sjokolade og søtpotet eller rødbeter.

Tusen takk til Asko Midt Norge for at dere stiller med så mye forskjellige råvarer.
Takk til Storm Kaffe som stilte med kaffe til alle kaffetørste og premier.
Takk til Culina Trondheim som ga oss kniver.
Takk til Ringnes As Avd Bryggeri Trondheim for Imsdal.
Chaîne des Rôtisseurs | Norge for premie til vinnerlaget
Stor takk til alle sponsorer!

Vi har arrangert konkurransen på Strinda videregående skole. og fått masse hjelp fra meget flotte elever.

Roard Fredlund. Ingen over ingen ved siden av denne mannen. Du er fantastisk!

Så til vinnerne av Trondheimscup
1. Elisabeth og Sigmund fra Røst Teaterbistro
2. Vegard og Marcus fra Scandic Nidelven
3. Tale og Laila fra Røst Teaterbistro

VI GRATULERER OG GLEDER OSS TIL Å REISE TIL STAVANGER

Super innsats av alle deltakerne! dommerne var meget fornøyde.

Dommerne under finalen var Svein Magnus GjønvikKyrre DybdalEspen Aunaas, de har smakt seg gjennom dagen.
Espen Rønning og Christian Riis Tønnesen har vært plassdommere.

Takk til laugskollegaer som har hjulpet til i helgen.
Takk til gjester som kommer å spiser seg gjennom menyene.

Det ble også i dag kjørt «stresstest», og i dag var den teoretisk.

 

 

Trondheimcup 2017

 

Etter to hektiske dager med konkurranse, hvor vi lørdag startet med 14 lag i semifinalen og søndag var blitt til 6 lag i finalen, kunne vi endelig utrope de 3 lagene som fikk plass på pallen i Trondheims Cup.

3. plassen gikk til Jørgen og Rune, med Frida Netland Berge som lagleder, fra To Rom og Kjøkken.
2. plassen gikk til Elisabeth og Tommy, med Mette Beathe Evensen som lagleder, fra Røst Teaterbistro.
1. plassen gikk til Magnar og Axel, med Leif Erik Karlsen som lagleder, fra Kontrast Catering.
1. og 2. plassen representerer Trondheim Kokkenes Mesterlaug under Norges Cup for lærlinger i Stavanger siste helgen i januar.

Servitører som skal være med til Stavanger er Magne fra To rom og kjøkken og Celina fra Royal Garden med lagleder Eirik fra E.C Dahls pub og kjøkken.

Vi gratulerer alle 14 lag med vel gjennomført konkurranse!
Lauget vil gjerne takke alle samarbeidspartnere og sponsorer, Strinda vgs og elever derfra for uvurderlige bidrag til konkurransen. Uten dere hadde arrangementet ikke latt seg gjøre.
Som Oldermann vil jeg også takke alle de medlemmene og laglederne som har stilt opp. Fabelaktig er ikke et dekkende ord nok!
Til slutt en takk til Chaine des Rotisseurs som stiller med medaljer og gave til vinnerne år etter år.
Tusen takk!