Tilbake

I samarbeidsprosjektet mini-chefs skal NKL Østfold nå i gang med en ny samling.

Denne gangen samarbeider vi med Kirkeparken VGS i Moss og vil samle unge kokkespirer til 5 samlinger fylt med kunnskap, glede, god mat og mye mer. Vi håper denne informasjonen vil finne veien til potensielle kandidater som ønsker å få være med på et veldig spennende prosjekt sammen med oss.

Praktisk om samlingen:

Samlingen er for barn i aldersgruppen 10 – 15 år og gjennomføres i form av 5 kvelder med 4 ukers intervall med 2 dagers gjennomføring siste uken (Se datoer nedenfor). Tidspunkt for samlingene er ca. 17:00 – 20:00, oppmøte 16:30. Arrangementet vil bli fremmet i sosiale medier og deltagerne må derfor fylle ut et samtykkeskjema.

Under avslutningen de to siste dagene vil deltakerne ta i bruk kunnskapen de har fått og lage sin helt egen pop-up restaurant. Her vil det være anledning til å invitere med inntil 2 familiemedlemmer fra hver deltaker til å komme og spise. Dette har en kuvert pris på 250 kr per gjest.

Pris:

Det er satt en kostnad på 400kr per deltaker for å delta på samlingene. Dette vil bli fakturert i forkant, eventuelt kan man betale med vipps under første kveldssamling.

Våre gjennomførings dager er :

    • Økt 1 –  onsdag 19 oktober
    • Økt 2 – onsdag 26 oktober
    • Økt 3 – onsdag 2 november
    • Økt 4 – onsdag 9 november
    • Økt 5 – torsdag 10 november – her har vi avslutning med bespisning med inntil 2 familiemedlemmer fra hver deltager.

Det er 15 plasser på samlingen så det er lurt å registrere seg tidlig. For å melde deg på kan du sende påmelding ved å klikke på bildet nedenfor. Hvis du er blant de som får plass på samlingen vil vi ta kontakt med deg med mer informasjon i forkant av første samling. Vil du se litt mer fra tidligere samlinger kan du besøke mini- Chefs sin Instagram side ved å følge denne linken.

Har du flere spørsmål kan du ta kontakt med sekretær i foreningen på e-post nklostfold@gmail.com