Tilbake

NKL Østfolds forening ble hedret under Norgescup 2020 som vinner av NKLs vervekampanje, «Young Chefs».

NKLs daglig leder, Espen Wasenius, overasket med en hyggelig pris under Norgescups første dag. Morten Martinsen og Magne Flesjø mottok overrekkelsen på vegne av foreningen. Bakgrunnen er satsingen NKL Østfold har hatt mot unge faglærte kokker og konditorer. Young Chefs er ganske nytt i NKL Østfold, og vi har hatt en medlemsøkning på nær 20% pga økt fokus på de nyutdannede.

Rekrutteringsansvarlig Magne Flesjø syntes dette var stas. – vi har jobbet mot ungdommen mer aktivt de siste årene. Endelig begynner vi å se resultater. Nå er det opp til oss i foreningen å følge opp disse og gi de grunn til å fortsette i foreningen. De er tross alt fremtiden, både i kokkebransjen og NKL, avslutter Flesjø.

Premien er en tur til Kokke OL i Stuttgart februar 2020.