Tilbake

Evergoodprisen Årets Styreleder ble på Norske Kokkers Landsforenings landsmøte idag tildelt Thomas Holmstrøm, NKL Narvik

Les mer i lokalavisa Fremover.

Årets Styreleder er leder i en av NKLs foreninger som er særdeles aktive i foreningens egen region, i arbeid med rekruttering og i sin regions matkultur og tradisjoner.

Foreningens leder er lojal og meget pliktoppfyllende, og det er sjelden noen som rekker å svare eller respondere raskere til NKL enn Årets Styreleder.

Årets Styreleder Thomas har i flere perioder vært leder i en forening med lavt medlemstall, men i hans tiden har hans iherdige, utadvendte og oppsøkende aktivitet gitt foreningen en betydelig vekst – i dag er de 49 medlemmer.

Vedkommende styreleder, bidrar på en positiv måte til å synliggjøre foreningen i lokalsamfunnet samt foreningens rekrutterings arbeid på flere arenaer.

Årets styreleder lykkes med å skaffe betydelige økonomiske midler fra næringslivet, det offentlige, ulike stiftelser og fra NKL. Midlene brukes til arbeidet som inspirerer til å synliggjøre kokkefaget på en god måte.

Skolen Årets Styreleder jobber på har videreført arbeidet med å la samtlige ungdomsskoleelever ha sin undervisning i faget «Mat og Helse» – som en del av rekrutteringsarbeidet – på skolens profesjonelle kjøkken – noe som må sies er stort for en «liten» kommune som Narvik.

Årets styreleder inkluderer skolens elever i mage spennende prosjekter, vi kan nevne Alpin VM for Junior og innspillingen av storfilmen KAMPEN OM NARVIK og i år skal de ha kokkecamp for kokkeelever fra flere skoler inne til kurs og konkurering.

Blant flere aktiviteter som pågår nå, er planleggingen av en konkurranse innenfor samisk mat blant ungdomsskoleelever i hele Nord Norge . Dette er et 2 årlig løp og pågår i disse tider, med sterkt engasjement fra Årets Styrelder. Det er betydelige midler som er blitt bevilget til dette formål. Dette vil bli dekket i pressen i hele landsdelen. Konkurransen ledes av NKL Narvik.

Videre er det arrangert konkurranser for lærlinger i nettopp temaet «samisk mat» og samisk mat og matkultur er noe av det som mottageren av EVERGOODPRISEN ÅRETS STYRELEDER 2021 Thomas HOLMSTRØM er opptatt av.

EVERGOODPRISEN Årets styreleder går i år til Thomas Holmstrøm!

Prisen ble delt ut av Einar Øverås på vegne av NKL siden årets landsmøte foregår digitalt.