Sy din egen lammerull
La dette bli året hvor du følger trenden og tar deg tid til å sy din egen fantastiske lammerull.
– Vår lokale kjøttleverandør Kuraas selger lammerullråstoff som aldri før. Hjemmelaget er inn i tiden og man ser nå oppvoksende generasjoner som ønsker og forvalte og videreføre foreldrenes og besteforeldrenes gode gamle tradisjoner. Vi Norske kokkers landsforening – Narvik syr også hvert år. Og hvis dere ikke har vært så heldige å fått bestilt en av våre fantastiske ruller så kan dere jo prøve selv.
Vi har fått leder i Norske Kokkers Landsforening – Narvik og lærer i Restaurant- og Matfag på Narvik VGS, Thomas Holmstrøm, vise oss her fremgangsmåten og en god oppskrift på dette kjente og kjære julepålegget.
Denne fremstillingen er tatt med utgangspunkt i Kuraas sine egne pakker med lammerullstoff som er å få kjøpt i flere av dagligvarebutikkene nå i førjulstiden.
———————–
Fremgangsmåte
—————–
Krydderblanding pr kilo lammerull.
1,5 ts pepper
1,5 ts ingefær
1,5 ts salt
1 ts sukker
2,5 ts gelatinpulver
1 kepaløk