Tilbake

Landsmøtekomite: Steinar, Hege og Bodil

Scandic Sunnfjord Hotell og Thon Partner  Hotell Førde er hotella vi arrangerer landsmøte på i Førde.

16- 19. mars 2023 arrangeres det landsmøte for Norske Kokkers Landsforening på Scandic Sunnfjord Hotell i Førde i Sunnfjord og Thon Hotel Førde. Landsmøte vil inneholde et variert program som starter allerede på torsdag med registrering og fagseminar.

Seminarledelse: Stian Sjursen Takle.

Foredrag fra Bent Stiansen om bransjens fremtid, bemanningskrise. Utdanningsdirektoratet om læreplaner, fagfornyelsen i utdanningsprogrammet Restaurant og Matfag ved Ona C. Totland. Anita Løyning frå Opplæringskontoret RM i Rogaland. Ole Jonny Eikefjord fra bransjen, medlem av opplæringskontoret i Oslo og eier og driver av 7 forskjellige spisesteder med innlegg om hvordan bedriftenes hans praktiserer opplæringen. Stortingsrepresentant: Torbjørn Vereide AP er med.

Senere på kvelden blir det arrangert lærling aften med lærlinger fra fylket og elever fra Restaurant og Matfag. Her blir det servert en 3 retters middag med råvarer fra nærområdet. Espen Lote fra Kinn Bryggeri i Florø holder foredrag og har med drikkepakke for de som ønsker det.

På fredag formiddag vil det bli fagseminar: Elefanten på menyen ved Inge Johnsen. Etikk, moral og rusproblemer i bransjen ved Landsstyret, LO og NHO. Partnerprogram NKL blir presentert.

Etter fagseminaret går vi til restauranten på Scandic Sunnfjord Hotell hvor det blir servert lunsj i regi av Bama. Kl. 15:00 er det flaggheising og offisiell åpning av landsmøtet. På fredag kveld hygger vi oss med Retroaften på Thon Partner Hotel Førde. Antrekk er «retro» og beste antrekk vil selvfølgelig bli premiert. Her vil også årets styreleder bli annonsert og Young chefs pris. The Good Oldtimers og Olivia Mcpeek spiller til dans.

Lørdag morgen fortsetter landsmøtet og det blir den årlige landslagslunsjen servet på Scandic Sunnfjord Hotel. Her blir det kåring av årets kjøkkensjef og årets lærebedrift. Landsmøtet avsluttes Kl. 17:30 og vi gjør oss klare til bankett. Her er antrekk dress og kjole med CB/CR for de som har. Underholdning.  Visevert for kvelden er Marthon Tjessem.

Vel møtt til landsmøtet. Vi gleder oss til å se mange kokkevenner sette sitt preg på byen vår.

 Med vennlig hilsen  Bodil Erdalsdal – styreleiar- NKL Sogn og Fjordane                                                                               Velkommen til Førde.