Styret hilser.
og ønsker å gi deg som medlem litt informasjon om våre tanker og ønsker for 2024/25.
2024 er snart over, men etter et godt aktivt år ser vi frem til det samme for 2025
MEDLEMSKONTINGENT 2025
Det vil sendes ut Kontingent i Januar/ Februar 2025. Denne kommer direkte fra NKL Sentralt
Medlem kr 1135.-
Young chef ( intil 25 år) kr 350.-
Æresmedlemmer og pensjonister slipper kontingent.
ÅRSMØTE FOR ÅRET 2024 vil avholdes helga 14-16 mars 2025
Tid og sted samt program sendes ut i løpet av november / deesember 2024. Men sett gjerne av datoene.
******************************************************************************
ÅRSMØTE FOR ÅRET 2023, og Jubileum – 70 ÅR
Som tidligere utsendt vil det gjennomføres Årsmøte for driftsåret 2022 den 4 mars. Det hele på Radisson Royal Garden . Oppstart kl. 10.00. Det vil serveres Lunch og snacks under møtet, og vi avslutter dagen med en god årsmøte og jubileums bankett. Hvis du ikke har meldt deg på enda så i beskjed hvis du vil delta. jfr. Utsendt info. Påmelding til smgrh@online.no
NKL LANDSMØTE 2023
NKL sitt Landsmøte som skal avholdes i Førde 16 til 19 mars 2023.
NKL Landsmøte 2024
Landsmøtet avholdes i Trondheim i mars 2024. Datoene her er 7-10 mars. Info om dette vil komme fortløpende .
Nordisk Kongress på HELL !
1ste til 4 Juni blir det Nordisk Kokkekongress på Scandic Hell.
Vi håper mange ser seg anleding å treffe sine Nordiske kollegaer både til faglig og sosialt .
Se mere info HER
Vi sees plutselig
Hilsen Styret NKL Trondheim
*****************************************
Tidligere innspill 🙂
Og ASKO servering Trondheim cup 2020
ble gjennomført og kokkelærlingene
ved To Rom og Kjøkken gikk av med seieren, gratulerer til Tonje og Simen samt servitørlærling Tor
Espen Ovesen fra Britannia ,
Disse skal representere oss under ASKO Servering Norgescup, Stavanger
i april 2021.
Vi Gratulerer og ønsker lykke til !
Trondheimscup 2018
For en helg! Av 16 lag står vi igjen med 2 lag som skal sendes til Stavanger.
Menyen i dag besto av:
Kveite, kongekrabbe og blåskjell fra Lerøy Trondheim As.
Lammesadel fra Nortura Malvik.
Masse digge grønnsaker fra Bama Storkjøkken Avd. Sverre Johnsen Trondheim.
Rømme, mørk sjokolade og søtpotet eller rødbeter.
Tusen takk til Asko Midt Norge for at dere stiller med så mye forskjellige råvarer.
Takk til Storm Kaffe som stilte med kaffe til alle kaffetørste og premier.
Takk til Culina Trondheim som ga oss kniver.
Takk til Ringnes As Avd Bryggeri Trondheim for Imsdal.
Chaîne des Rôtisseurs | Norge for premie til vinnerlaget
Stor takk til alle sponsorer!
Vi har arrangert konkurransen på Strinda videregående skole. og fått masse hjelp fra meget flotte elever.
Roard Fredlund. Ingen over ingen ved siden av denne mannen. Du er fantastisk!
Så til vinnerne av Trondheimscup
1. Elisabeth og Sigmund fra Røst Teaterbistro
2. Vegard og Marcus fra Scandic Nidelven
3. Tale og Laila fra Røst Teaterbistro
VI GRATULERER OG GLEDER OSS TIL Å REISE TIL STAVANGER
Super innsats av alle deltakerne! dommerne var meget fornøyde.
Dommerne under finalen var Svein Magnus Gjønvik, Kyrre Dybdal, Espen Aunaas, de har smakt seg gjennom dagen.
Espen Rønning og Christian Riis Tønnesen har vært plassdommere.
Takk til laugskollegaer som har hjulpet til i helgen.
Takk til gjester som kommer å spiser seg gjennom menyene.
Det ble også i dag kjørt «stresstest», og i dag var den teoretisk.
Trondheimcup 2017
Etter to hektiske dager med konkurranse, hvor vi lørdag startet med 14 lag i semifinalen og søndag var blitt til 6 lag i finalen, kunne vi endelig utrope de 3 lagene som fikk plass på pallen i Trondheims Cup.
3. plassen gikk til Jørgen og Rune, med Frida Netland Berge som lagleder, fra To Rom og Kjøkken.
2. plassen gikk til Elisabeth og Tommy, med Mette Beathe Evensen som lagleder, fra Røst Teaterbistro.
1. plassen gikk til Magnar og Axel, med Leif Erik Karlsen som lagleder, fra Kontrast Catering.
1. og 2. plassen representerer Trondheim Kokkenes Mesterlaug under Norges Cup for lærlinger i Stavanger siste helgen i januar.
Servitører som skal være med til Stavanger er Magne fra To rom og kjøkken og Celina fra Royal Garden med lagleder Eirik fra E.C Dahls pub og kjøkken.
Vi gratulerer alle 14 lag med vel gjennomført konkurranse!
Lauget vil gjerne takke alle samarbeidspartnere og sponsorer, Strinda vgs og elever derfra for uvurderlige bidrag til konkurransen. Uten dere hadde arrangementet ikke latt seg gjøre.
Som Oldermann vil jeg også takke alle de medlemmene og laglederne som har stilt opp. Fabelaktig er ikke et dekkende ord nok!
Til slutt en takk til Chaine des Rotisseurs som stiller med medaljer og gave til vinnerne år etter år.
Tusen takk!