Hva driver vi med

Er det noe av dette du har lyst til å engasjere deg i? Ta kontakt med styret 🙂

Vi arrangerer:

  • Landets største lærlingekonkurranse
  • Årets sjømat kokk | https://www.facebook.com/Sjomatkokken/
  • Det norske måltid
  • Smakens uke
  • Fårikål arrangementer
  • Seniortur
  • Juletrefest for hele familien
  • Årsmøte
  • Utdanningsstipend
  • Medlemmer til nasjonale, nordiske og internasjonale komiteer og styrer.
  • Fagmessen A la Carte
  • Straume grillingen
  • Felles reiser til landsmøter, nordisk og WACS kongresser
  • Reiser til OL, Bocuse dO`r og andre internasjonale mesterskap
  • Nominasjoner til senior, junior landslag samt Årets Kjøkkensjef og andre nasjonale priser.
  • I 2011 arrangerte vi NM kokk og Nordisk kongress, i 2017 arrangerte vi NM i kokkekunst igjen.
  • Nasjonale rekrutteringstiltak
  • Dommer utdanning
  • Deltagelse på Bergen Matfest
  • Utdeling av fagbrev til nyutdannede kokker
  • Organisering av ordinære medlemsmøter
  • Ved siden av dette kommer de nasjonale arrangementer som vi må på ta oss gjennom NKL.