Håvard Onsøyen Restaurant STOCK, Oslo vant NM I KOKKEKUNST 2024,
godt hjulpet av sin medhjelper Josefine Arnesen.
Meny
Forrett
Livechekylling med confitert lår, kantarell og timian
Skogsoppterte med syltet småløk
Hjertesalat, sitron og marinerte neper
Rødbet, røkt rømme og hasselnøtter
Confitert jordskokk med soyaglace
Kremet kyllingsaus med steinsopp og vin jaune
Hovedrett
Smørstekt Sterlingkveite
Sjøkreps fra Midsund med grillet sjøkrepsvinaigrette
Fylt sortkål med purre og selleri
Sjalottløk og squash
Skalldyrrisotto med safran i potetpute
Kveitesaus med fennikel
Dessert
Seterømmemousse med Eden epler
Dulcey «sandwich» med feuilletine
Varm eplekake og vaniljesaus med Iseple
Eplesorbet
Aron Espeland med andre plass og Simen johansen med tredje plass.
**********************************************************************************