NM i kokkekunst

NM i kokekunst og NM servitørfag 2024

Håvard Onsøyen Restaurant STOCK, Oslo  vant NM I KOKKEKUNST 2024,

godt hjulpet av sin medhjelper Josefine Arnesen.

 

Meny

Forrett

Livechekylling med confitert lår, kantarell og timian

Skogsoppterte med syltet småløk

Hjertesalat, sitron og marinerte neper

Rødbet, røkt rømme og hasselnøtter

Confitert jordskokk med soyaglace

Kremet kyllingsaus med steinsopp og vin jaune

Hovedrett

Smørstekt Sterlingkveite

Sjøkreps fra Midsund med grillet sjøkrepsvinaigrette

Fylt sortkål med purre og selleri

Sjalottløk og squash

Skalldyrrisotto med safran i potetpute

Kveitesaus med fennikel

Dessert

Seterømmemousse med Eden epler

Dulcey «sandwich» med feuilletine

Varm eplekake og vaniljesaus med Iseple

Eplesorbet

Aron Espeland med andre plass og Simen johansen med tredje plass.

  • Beste medhjelper ble Knut Brottvei på kjøkken 6
  • ECOLABs hygienepris gikk til kjøkken 6, Simen Johansen og Knut Brottveit
  • KuttMatsvinn-prisen ble vunnet av kjøkken6, Simen Johansen og Knut Brottveit
  • NM I SERVITØTFAG 2024
  • Birk Torp, Matbaren Renaa, vant NM I SERVITØRFAGET foran Tirill Faannessen fra Vaaghals på andre plass og Kåre Bjune Midtskog fra Hurtigruten på tredje plass

 

 

***********

Årets NM Vinner 2023 Nils Flatmark fra Britannia , og NKL Trondheim.

Se link : HER 

 

**********************************************************************************