Hva er det i det for deg?

Kunnskap, samhold – Gode resultater

Vi er en organisasjon som ønsker å fremme kokkefaget. Dette gjøres ved videre utvikling av våre medlemmer samt bidra i bransjerelatert settinger.

 

Vi har en rekke dugnader, men forskjellen fra andre foreninger får medlemmene ”betalt” gjennom en dugnadskasse ved noen dugnader. Dette kan brukes til for eksempel dra på tur til en stor kokkebegivenhet, eller bruke det på noe helt annet.

 

Vi håper å kunne gi deg et godt, hyggelig, vennskaplig og ikke minst morsomt samhold. Med gode utviklingsmuligheter både faglig men også i en stor organisasjon med behov for nye sterke medlemmer.

 

Det er helt opp til deg hvor mye du vil bidra, vi avholder medlemsmøter ca. 5 til 10 dugnader i året. Men jo mer du møter opp, jo hyggeligere er det, og jo mer får du utbytte av det. Se Aktivitetsplanen for mere informasjon om hva vi har planlagt!

 

Du vil samtidig få litt faglig utbytte fra fagbladet kjøkkensjefen, som blir sendt ut 8 ganger i året.

Vi arbeider sammen med deg

 

Bidra til å skape ett godt nettverk, godt forankret i restaurantbransjen

Vår fremtid som håndverksfag ligger i dagens elever og lærlinger.

 

Med et stort frafall av søkermassen til våre fag, må vi ta dette på alvor. Det er grunnen til at vi bruker mye av vår tid og penger nettopp på lærlinger og kokkeelever.

 

Vi støtter også elever som ønsker å dra på utveksling gjennom skole. Det er også et legat man kan søke om støtte til videre utvikling matfaglig. Det stilles noen kriterier, som for eksempel at du har vært medlem av lauget i tre år.

 

Vi jobber også med og tilby spennende og lærerike medlemsmøter og kurs hos interessante leverandører eller med profilerte kokker som kan lære oss noe nytt. Det viktigste ressursen vi har er medlemmene våre, der ligger mye kunnskap som vi alle kan ha glede av, Men da er det viktig at vi kan dele denne og møte opp!