Medlemsmøter

Medlemsmøte ''Kaffekoppen''

Onsdag 6.april hadde KMO medlemsmøte hos Lærlingkompaniet, og en hyggelig kveld det var. Kjetil Skaar, vårt nyeste styremedlem stilte med Chil con Carne og Grønn Thaisuppe fra Marked.no. Takk til Kjetil for fantastisk mat og god bevertning

 

  • Laila Berge fortalte om Norsk Restaurantskole og fremdrift på dette. Hun svarte på spørsmål og oppfordret oss til å si ifra om vi visste om egnede lokaler på 500-800 kvadratmeter. Det er her hovedutfordringen ligger, lokaler som er egnet til dette bruket har vist seg vanskelig å finne.
  • Mette informerte fra Oldermannsmøtet i Harstad under Landsmøtet til NKL. Under Mette sin oppdatering fra hele Landsmøtet gikk ordet fritt, og det var gode saker og ideer som kom frem under kvelden.
  • Hold av datoen 27-28 mai. Da kommer KMO til å bidra under Matfestivalen i Oslo. Her vil det bli behov for dugnadshjelp.
  • «Matglede for eldre» kurs holdes for Asker Kommune den 22. april. Anna og Kjetil avholder kurset og dette bidrar til god inntekt til lauget.
  • Smak 2017 er rundt hjørnet og her skal KMO arrangere Årets Pizzakokk og Årets grønne kokk med Frukt.no. Her vil det også bli behov for dugnadshjelp.
  • Annet: 13. -15. sept NM i Kokkekunst, Trondheim 17. – 18. sept i Sarpsborg er det Mat og Landbruk gjennom 100 år 9. – 12. mars 2017, NKL Landsmøte i Sandefjord 8. – 11. juni 2017, Nordisk treff i Laithi Finland

 

Tusen takk til Britt Bakken og Harald Kvist for fantastisk innsats i KMO gjennom mange år. De har lagt ned utrettelig arbeid for Kokkenes Mesterlaug Oslo, både i styresammenheng og som iherdige dugnadsdeltakere. Vi er stolte over å ha hatt dere som medlemmer, takk! Og lykke til videre i Kokkenens Mesterlaug Østfold.

Årsmøte 2016

Nok ett årsmøte i Kokkenes Mester Laug Oslo er blitt avholdt på Wilhelmsen rederier hos Christoffer Breivik. Et stort takk til han og teamet på kjøkken og i spisesalen for fantastisk innsats og god mat i år lik som tidligere år.

 

Vi var en god forsamling som møttes til årsmøte i KMO 10. februar. Det ble avholdt ett godt årsmøte med mange gode innspill/kommentarer.

 

Etterpå ble det servert klassisk kost i regi av Christoffer Breivik og teamet. Og det ble delt ut heder og ære! Maria & Charles Punselie mottok begge Cordon bleu og det ble delt ut 25 årsnåler til lojale medlemmer.

 

Vi gratulerer med hederstegnene og gleder oss til å få møte dere alle snart igjen