Her finner du foreløpig info og referat om/ fra medlems møter og NKL Trondheims aktiviteter i TKM 2018 – 2024
Det vil komme nærmere informasjon etter hvert under hvert punkt.
Torsdag 18 april
8.00 – 21.000
Opplæringskontoret for Hotell og Restaurantfag i Trøndelag
Sluppenveien 12 E
Medlemsmøte med heder, ære og veien videre
Vi hedrer:
Årets Kjøkkensjef: Espen Aunaas
Årets Lærebedrift: St. Olavs Hospital
Årets Youngchef: Eli Anne Sundset
Tildeling av 25 års nåler
Årets Kniv: (Hemmelig)
Årets Youngchef Kniv: (Hemmelig)
Velkomm
Med matfaglig hilsen
For styret
En matnyttig kveld!
Sted; Opplæringskontoret
Dato/tid: 22.januar kl 19.00-21.00
Se mere info HER
****************************************
Høstens første Medlems møte blir 26 september kl 18.00 på Opplæringskontoret.
sett av dato.
*******************
Innkalling sommermøte
HEI Chefs !
Sommerfest!
Kokkemat med sild, øl og dram.
Svensk sommerbord med sild, poteter, egg, løk, rødbeter og rømme.
– Spekematfat om sild ikke er din favoritt.
Onsdag 21. juni på Den Gode Naboen.
16-17 Velkommen med god drikke
17.00 Sild, øl og dram (spekemat)
Uformell kveld, om du stikker innom etter 17.00 er du hjertelig velkommen.
Agenda:
– Kos og trivsel i spedd løgn, fanteri og sladder.
Meld deg innen mandag 19. juni.
E post: smgrh@online.no
– Har du ikke meldt deg på, men rekker å komme likevel er du velkommen 👍🏻
Velkommen hilsen styret.
Innkalling til medlems møte 22 mai 2023 på ASKO KIT Akademet
Kl 18.00
Tema vil være oppdaering på Styrets arbeide med Strategi plan.
Det serveres Snitter og Bløtekake.
Velkommen
****************************
Innkalling til Medlems møte 17 april 2023 på Strinda VGS finner du HER
Referatet fra Møtet 170423 finner du HER
Og påbegynt strategi dokument for NKL Trondheim finner du HER
Neste medlems møte er planlagt 22 mai 2023- nærmere info kommer .
********************************************
4 april 2022 kl 18.00
KIT Akademiet, ASKO Trondheim, Østre Rosten 104, Tiller
Her vil det fra start ble en enkel servering før ASKO v/ Asgeir og hans stab vil presentere det nye KIT akademiet.
Se HER : www.kitakademiet.no
Videre vil styret oppdatere oss om sine planer for året 2022, samt at det blir en liten gjennomgang av NKL Landsmøte
og de vedtakene som her ble gjort.
Vi ønsker alle medlemmer velkommen til ASKO og KIT akademiet, og en enkel sosial happening for felles plan av NKL Trondheim dette året.
Da vi skal ha mat ønsker vi at du som vil delta melder dette inn til sekretariatet på
e post : smgrh@online.no
innen 30 mars.
Velkommen !
**********************************************
Årsmøte for driftsåret 2021
Thon Hotel Prinsen
5 Mars 2022 kl 10.00
se egen fil for informasjon HER
****************
Invitasjon og agenda til Medlems møte
NKL Trondheim
Tid: Mandag 23 august kl 18.00
Sted: Opplæringskontoret hotell og restaurantfag
Sluppenveien 12 E
Rødt bygg v/ gamle postbygget på Sluppen
*
Da inviterer styret i NKL Trondheim til høstens første fysiske medlemsmøte
1: European Region of Gastronomic- Trondheim 2022
Presentasjon av prosjektet ved ansvarlig May-Britt Hansen
*
2 : Styret informerer
*
3: MENY 2021- Storhusholdnings messa 29-30 september v/ Thor Erik Rosvold
*
4 : Nordisk Kongress – Fremdrift
Vi oppfordrer også alle komitemedlemmer / ledere til å møte slik at de forskjellige gruppene kan samkjøre sitt arbeide for 2021
Det blir selvsagt også en omvisning ved opplæringskontorets nye lokaliteter.
Grunnet Covid situasjonen trenger vi din påmelding pr. E post smgrh@online.no innen 20 august kl. 12.00
Velkommen til en konstruktiv kveld med dine trivelige kollegaer!
For styret
Camilla Johansen
Styre leder
***************************
Referat fra Møte 3 mai 2021 finner du HER
Invitasjon til Medlems møter 2021
Invitasjon og agenda til Medlems møte
Tid: Mandag 3 mai kl. 19.00
Sted: Thon Hotel Prinsen
Trondheim
Endelig!
*
Da inviterer styret i NKL Trondheim til første fysiske medlemsmøte siden Corona starten i 2020
På tide vil sikkert mange si, men nå ser vi fremover 😊
Siden NKL har inngått ny samarbeidsavtale for Hotell så vil møtet avholdes ved THON hotel Prinsen denne gang. Prinsen er det sikkert mange som husker fra tidligere, og nå er det jo total renovert og fått en meget god standard blant Trondheim Hoteller.
Videre vil styret gi innspill i allerede planlagt aktivitet i 2021, både arrangement og aktivitets messig bl.a. på medlems møter. Selvsagt også etter innspill fra dere som medlemmer.
1: European Region of Gastronomic- Trondheim 2022
Presentasjon av prosjektet ved ansvarlig May-Brit Hansen
2: NKL etter Landsmøte. Nytt styre og fremtidige tanker
v/ NKL Visepresident Kyrre Dybdal
3: NKL Trondheim nytt styre er konstituert og fremtidige tanker presenteres
4: Nordisk Kongress 2021 og NKL Landsmøte 2022/2023- Trondheim v/ Svein Gjønvik
5: MENY 2021- Storhusholdnings messa 29-30 september v/ Thor Erik Rosvold
*
Vi oppfordrer også alle komitemedlemmer / ledere til å møte slik at de forskjellige gruppene kan samkjøre sitt arbeide for 2021
Grunnet Covid situasjonen trenger vi din påmelding pr. E post smgrh@online.no innen 26 april kl. 12.00
Velkommen til en konstruktiv kveld med dine trivelige kollegaer!
For styret
Camilla Johansen
Styre leder
***************
Tidligere oppsatte Møter :
4 2020 November vil det bli Lutefisk aften i tradisjonell regi
av NKL Trondheim
Sett av datoen, nærmere informasjon vil komme
************
NKL Trondheim inviterer medlemmer til afternoon tea ved Britannia hotell
Lørdag 21.sept kl 12:00
Påmelding via sekretariatet smgrh@online.no
innen 14.09.19
Førstemann til mølla-prinsippet,
da det er bestilt til 30 pers.
Påmeldingsavgift kr 100,-
Med vennlig hilsen
Styret
******
Kjære medlemmer i NKL Trondheim.
Det er vår i luften og påsken står for tur med fridager med familie, gode venner, kvikklunsj og appelsin.
Vil minne om neste laugsmøte på Austmann mandag 29.april kl 19.00. Her vil vervekampanjen bli presentert. Vi skal ha en cafedialog om et aktuelt tema, rekruttering. Det vil bli omvisning, kanskje en smak eller to. Samt servering av «ølmat».
Da det blir servering av mat ønsker vi en påmelding.
Fristen settes til onsdag 24.april , send din påmelding til sekretariatet :
Håper så mange som mulig har anledning til å delta.
Vel møtt!
Jeg benytter anledningen til å ønske alle en riktig god påske
Styreleder Camilla Johansen
**********
Til alle komitémedlemmer medlemmer i norske kokkers landsforening – Trondheim.
Vi håper alle komiteleder og komitemedlemmene har anledning til å stille for en orientering om hvilke oppgaver hver komite har, og for en arbeidsøkt slik at komitearbeidet får en god start etter årsmøtet. Styret vil være tilstede, da det er en styrerepresentant i hver komite. Årets komitémøte avholdes mandag 25/3 kl 18:00 ved Strinda vgs. Enkel servering. Hvem som sitter i den enkelte komite finner dere i vedlagte mandatfordeling-
Hvis du som komiteleder ikke kan delta, sendt noen andre i komiteen på møtet
Medlemsmøte starter kl 19:00 og her vil vi også markere årets kjøkkensjef, NKL – Trondheims medlem Renee Fagerhøi
Hvis spørsmål ta kontakt med undertegnede.
Da sees vi på Strinda!
Med vennlig hilsen
Camilla Johansen
Styreleder NKL – Trondheim
***********
Invitasjon til medlemsmøte
Tid: Mandag 8/10 kl 1830
Sted: Håndverkern, Vår Frues Strete
Agenda
Oppdatering på laugets aktiviteter
I tillegg vil vi feire at Håvard Werkland og assistent Vegard Brevik gikk til topps i NM i Kokkekunst ved å servere kake og kaffe. Kanskje kommer vinneren også?
PS!! Avtal med et annet laugsmedlem at dere drar sammen, da blir vi fort mange flere!!
For styret, Kyrre Dybdal, Oldermann
***********
************
***********
25. -28. jan – NorgesCup og TinematCup, Stavanger, Se link HER
7. feb – skaff deg en fremtid
10. feb – årsmøte på Lian, middag på Credo
14. feb – Matmanifestdagen
8. -11. mars –NKL Landsmøte Bergen. se link HER
19. mars – medlemsmøte/stort styremøte med komiteer
23. april – medlemsmøte
Mai – Bakke Menighets Omsorgssenter?
2-4 Aug – Trøndersk matfestival se link HER
14. aug – Lunch erkebispegården, åpning av fiskerimessa 2018 ?
Høst – Laugstur ?
Høst – medlemsmøte ( datoer kommer i løpet av våren )
25.-28. september NM og Menymesse Meny 2018 , Trondheim Spektrum- se link HER
Oktober – lærlingkonkurranse
Oktober – ung restaurant
20. -29- nov – Kokke VM Luxembourg, se link HER
26. nov – Lutefiskaften