Her er årets 17 deltakere til NKL KokkeCampus 2025, i Oslo 22-27. juni. 

NKL har som mål at KOKKECAMPUS skal være en arena hvor fremtidens faglærte kokker og Norges unge kokketalenter, skal bli inspirert, oppleve mestring og bli motivert til å fullføre sin påbegynte utdanning.

KOKKECAMPUS blir en annerledes «skole» med et sterkt samarbeid med arbeidslivsorientert undervisning, der mange av NKLs partnere skal være instruktører innenfor sitt fagfelt. På KOKKECAMPUS får fremtidens norske faglærte kokker på denne måten anledning til å etablere relasjoner og bygge nettverk til NKLs ledere, De Norske Kokkelandslagene, NKLs næringslivspartnere og de andre deltagere – nyttige relasjoner for den enkelte deltagers fremtidige kokkekarriere.

Årets deltakere er valgt ut fra 15 skoler, og representerer 13 NKL-foreninger

Navn Skole Forening
Joakim Hagen-Sivertsen Ole Vig VGS NKL Nord-Trøndelag
Mathea Mæland Bryne VGS NKL Rogaland
Preben Koster Martinussen Oscarsborg VGS NKL Narvik
Bragd Hansen-Salamonsen Nordkapp VGS NKL Finnmark
Eirun Vinje Ole Vig VGS NKL Nord-Trøndelag
Eskild Theodorsen Stangnes Rå VGS NKL Harstad
Kjersti Eide Bratberg Steinkjer VGS NKL Nord-Trøndelag
Sara C. Knapstad Voss VGS NKL Bergen
Torunn J.S. Brødholt Jåttå VGS NKL Rogaland
Natalie Rustad Nannestad VGS NKL Oslo
Helene Himle Sunde Sam Eyde VGS NKL Aust-Agder
Jake Dahl Karmsund VGS NKL Haugalandet
Loke Alexander Bergvatn Glemmen VGS NKL Østfold
Samuel Ø. Mangseth Norsk Restaurant Skole NKL Oslo
Yana Mozghova Ytre Namdal VGS NKL Nord-Trøndelag
Isaac H. W. Johansen Hjalmar Johansen VGS NKL Telemark
Oscar F. Abrahamsen Stangnes Rå VGS NKL Harstad

I tillegg er Vilma Larsdatter Jaavall valgt som medhjelper. Hun var deltaker i KokkeCampus 2024, fra Mysen VGS.

Årets Kokketalent
Alle deltagere å KOKKECAMPUS er kandidater til prisen NKL Årets Kokketalent. Prisen tildeles den eleven som utmerker seg gjennom sin søknad, sin presentasjon av seg selv på film, gjennom sitt engasjement, sine holdninger og sin sosiale deltagelse under KOKKECAMPUS.

«NKLs KokkeCampus – En arena der den enkelte deltager skal bli inspirert, oppleve mestring, bli motivert til VG2 og en livslang yrkeskarriere i kokkeyrket»