
NM i Community Catering
NM i Community Catering ha etablert seg som en viktig konkurranse i bransjesegmentet. Konkurransen vil i fremtiden bli en prioritert NM-konkurranse for NKL. Dette segmentet representerer for mange hverdagen, der kokkene sørger for et næringsrikt måltid, og måltidets glede er dagens høydepunkt. Konkurransen ble etablert i 2017, under navnet Kantine NM, av ivrige leverandører til bransjen.
Begrepet Community Catering inkluderer 4 hovedområder i daglig drift: Personalrestaurant, kantine, institusjon og catering. Community Catering kjennetegnes av store volumer, et høyt stort antall gjester daglig, i et segment med intensitet og sterkt søkelys på bærekraftige måltider og variasjon.
Konkurranseformen er inspirert av de internasjonale konkurransene i OL og VM for Community Catering, og i Norge er det nå en 2 stegs lagkonkurranse, med to faglærte kokker på hvert lag.
- 2025 Kim Iamram og Torbjørn Gundersen, Compass-Group Kanalpiren & Compass-Group Verven 4
- 2020 Sindre Leikvoll Arnesen, Hanne Nilsen, Bettina Holka og Petra Roth-Høines Coor, Equinor Business Center
(Stor NM CC-oppgave, med 4 deltakere på hvert lag) - 2018 Sara Maalø og Panupong Phengphen, Hegstad & Blakstad
- 2017 Idunn Nilsen og Camilla Berg Mårtensson, De Tre Stuer
Konkurransen ble ikke arrangert i 2022