– Lederutvikling av kokker og kjøkkensjefer –

De Norske Kokkelandslagenes manager, Gunnar Hvarnes, ble høsten 2024 utvalgt av Compass Group til å være en del av lederutviklingsprogrammet CLP- Culinary Leadership Program 2025

FOTO: Headerfoto-Fotoknoff AS, andre bilder: privat

 

Ideen med programmet er å videreutvikle kokkene i Compass Group, til å vokse som ledere og forstå «businessen» og helheten bedre.

Undervisningsprogrammet besto av to deler:
Først et online-program fra Harvard Business School med fokus på  “Financial strategy» og «Strategy execution». Deretter en to ukers seanse i Boston og New York, der første uken var en intensiv skoleuke på Harvard.

Avslutningen av programmet var i New York, i regi av Compass Group sin velkjente merkevare Restaurant Associate.

Gunnar forteller at det har vært lærerikt, utviklende og en stor opplevelse.

— Dette har vært 8 intensive måneder, hvor jeg måtte tilbake på skolebenken, etter 30 år i aktiv kjøkkentjeneste. Her fikk jeg møte på helt andre utfordringer, å få bryne meg på en annen kompetanse enn den fagkompetansen jeg vanligvis bruker og er kjent med.

 

Om Harvard-kurset: High Potentials Leadership Program | Harvard University