Tilbake

Er du et kokketalent med fagbrev? Ønsker du å konkurrere for De Norske Kokkelandslagene Junior, og drømmer du om å bli best i verden?

De Norske Kokkelandslagene arrangerer audition søndag 22.juni i Oslo. Her ser vi etter 8 unge kokketalenter, som sammen skal være De Norske Kokkelandslagene Junior.

Norske Kokkers Landsforening og De Norske Kokkelandslagene har siden 1962 utviklet unge kokketalenter til å bli vinnere i de største, mest betydningsfulle og mest mangfoldige kokkekonkurranser i verden!

Du kan søke hvis du har fagbrev og fortsatt er under 25 år 1. februar 2028 – NKL_Invitasjon til audition


SLIK DELTAR DU:

  1. Skriv en motivasjonstekst, fortell hvorfor du ønsker å konkurrere for De Norske Kokkelandslagene Junior
  2. Lag en film, ca. 45 -60 sekunder, som presenterer deg på kjøkkenet
  3. Ta et inspirerende bilde av signaturretten din
  4. Sett opp din CV, så vi kan følge din kokkevei
  5. Skriftlig samtykke fra nåværende arbeidsgiver
  6. Send din motivasjonstekst, film, bilde og CV til post@nkl.no innen 24.mai 2025

 

DETTE SKJER PÅ AUDITION 22. JUNI
Oppmøte i Oslo kl. 10.00, Felles informasjon om gjennomføring.

Du skal presentere deg med din signaturrett for De Norske Kokkelandslagenes Manager, Coach og kapteiner. Gjennom din signaturrett vil NKL vurdere kandidaten basert på innsendt informasjon om retten, kreativitet, orden og hygiene,
håndverksmessig arbeid, presentasjon og smak.

Alle kandidatene får en ukjent oppgave på stedet, en utfordring du må løse på 60 minutter, med utdelte råvarer og den informasjon du får av De Norske Kokkelandslagenes ledere. Oppgaven vurderes opp mot informasjon du fikk om oppgaven, kreativitet, orden og hygiene, håndverksmessig arbeid.

UTVELGELSE OG OPPFØLGING
NKL og De Norske Kokkelandslagene vil evaluere dine prestasjoner, vurdere deg som en kandidat. Nye deltagere til De Norske Kokkelandslagene junior vil bli offentliggjort i begynnelsen av november 2025.

HVORFOR BLI MED PÅ DE NORSKE KOKKELANDSLAGENE JUNIOR
Å være deltager på De Norske Kokkelandslagene er en videreutdanning, og en utdanningsmodell NKL som institusjon
har servert til mat og måltidsbransjen i mer enn 60 år. De Norske Kokkelandslagene bidrar til å gjøre deg mer kompetent og attraktiv i arbeidsmarkedet og i andre matfaglige relasjoner.

NKL investerer i din videreutdanning, en videreutdanning ingen andre kan tilby!

Har du spørsmål, ikke vent med å ta kontakt: Espen A. Wasenius, tlf: +47 957 74 569, e-post: espen@nkl.no