Thomas Borgan har søndag 25 september levert sine retter til dommerne i Tessaloniki, nå er det bare å vente på resultatet….
Team Borgans forrett består av
Foie gras «rød kål»
Epleskive fylt med steinsopp og mandler
Kastanjepraline, pære og stekt kyllingskinn
Syltet løk og grannskudd
Kyllingjuice med Rougie foie gras
Sterling kveite og laks med sjøaromaer
Agurk, røkt kamskjell og wasabi
Kålrabi og ertevariasjon
Nepe og kremet fiskesaus
Hovedretten fra team Borgan
Kalvefilet tilsmakt med trøffel og morkel
Gulløye-poteter and kalvebog- og blodpølse
Gulrot og gulbete
Terte med brissel, kantareller og jordskokk
Morkelemulsjon og kalvesaus med lakris
Dessert fra Team Borgan
Valhrona Manjari sjokoladekake
Sjokolade og te creameux
Pære- og ingefær krem
Eplesmultring og sitron-curd med pistasj
Eple- og rosesorbet
Vanilje- og Dilmah te saus
Thomas Borgan fra Trondheim reiser til Tessaloniki for å kjempe om tittelen Global Chef.
Bilen med utstyr er allerede sendt ned og jeg opplever at vi har god kontroll sier Thomas på telefonen.
Jeg har ett godt støtteapparat rundt meg og vi har trent hardt de to siste månedene, det dukker sikkert opp noe uventet men vi er sterke i hodet og skal klare å takle det, humrer Thomas i andre enden på telefonen.
NKL vil offentliggjøre resultatene så snart de foreligger på denne siden
Thomas ønskes lykke til