Norgescup, nå ASKO Servering Norgescup for kokk- og servitørlærlinger, er en årlig konkurranse. Hver høst et gjennomføres det kvalifiseringskonkurranser i NKLs foreninger, der vinnerlagene er kvalifisert til å delta i finalehelgen i Stavanger.
Alle NKLs 23 foreninger oppfordres til stille med lag til ASKO Servering Norgescup for kokk-og servitørlærlinger, NKL foreninger som har mer enn 12 lag eller flere påmeldt til lokal konkurranse - kan stille med to/2 lag i semifinalene. Hvert lag består av 2 lærlinger og en lagleder. konkurransen ble første gang arrangert på slutten av 1980-tallet. Oppgavene skal på alle nivåer i konkurransen være utfordrende for lærlingene, i orhold til lærlingens kompetansenivå., samt tilfredstille krav i læreplan og kompetanseplan for VG3. Vinnerne av Norgescup kvalifiseres seg til Nordisk konkurranse for lærlinger.
På vegne av Norske Kokkers Landsforening (NKL) og NKL Rogaland ønsker vi lagene, lagleder og dommere velkommen til Stavanger og ASKO Servering Norgescup 2023.
Finalehelgen i Asko Servering Norgescup for kokk- og servitørlærlinge er 3-5 Februar 2023
SE VEDLAGTE LINK FOR MERE OM RESEPSJONSFAGET HER
Siste oppdatering 15 januar 2023
ASKO Norgescup hotellet er som tidligere Scandic Forus Hotel , oppgi ASKO Servering Norgescup 2023(47634429) som kode.
Semifinaleoppgave for kokkene ASKO Servering Norgescup 2023
Råvareliste semifinale ASKO Servering Norgescup 2023
Semifinaleoppgave for servitørene ASKO Servering Norgescup 2023
Finaleoppgave for kokkene ASKO Servering Norgescup 2023
Råvareliste finale Asko Servering Norgescup 2023
Finaleoppgave for servitørene ASKO Servering Norgescup 2023
Informasjon 2023
ASKO Servering Norgescup 2023 – info, generell.
Påmeldingsskjema kokk og servitør 2023
Påmeldings frist er : 01. januar 2023
Kr. 8.500.- pr lag til knto : 1503.21.74105
Hvis du benytter mobil telefon må filene åpnes i egen fane .
Vi anbefaler deg å benytte PC ved registrering.
ASKO Servering Norgescup 2023 – påmeldingsskjema PDF fil
ASKO Servering Norgescup 2023 – Påmeldings skjema WORD fil