Norgescup, nå ASKO Servering Norgescup for kokk- og servitørlærlinger, er en årlig konkurranse. Hver høst gjennomføres det kvalifiseringskonkurranser i NKLs foreninger, der vinnerlagene er kvalifisert til å delta i finalehelgen i Stavanger. Konkurransen ble første gang arrangert på slutten av 1980-tallet.
Alle NKLs 23 foreninger oppfordres til stille med lag til ASKO Servering Norgescup for kokk- og servitørlærlinger. NKL-foreninger som har mer enn 12 lag eller flere påmeldt til lokal konkurranse, kan stille med to lag i semifinalene. Hvert lag består av to lærlinger og en lagleder. Oppgavene skal på alle nivåer i konkurransen være utfordrende for lærlingene, i forhold til lærlingens kompetansenivå, samt tilfredsstille krav i læreplan og kompetanseplan for VG3. Vinnerne av Norgescup kvalifiseres seg til Nordisk konkurranse for lærlinger.
På vegne av Norske Kokkers Landsforening (NKL) og NKL Rogaland ønsker vi lagene, lagleder og dommere velkommen til Stavanger og ASKO Servering Norgescup.
Finalehelgen i ASKO Servering Norgescup for kokk- og servitørlærlinger arrangeres i februar på Jåttå VGS i Stavanger.
NM i Reiselivsfaget arrangeres også disse dagene, på samme sted.
Hotellbestilling :
Scandic Stavanger Forus – Informasjon kommer…
Følg lenkene under: (disse oppdateres fortløpende)
(Konkurranseinfo, program, startoversikt, bussruter etc)
Semifinale | Oppgave servitør ASKO Servering Norgescup 2025
Oppgave kommer
Finale | Oppgave servitør ASKO Servering Norgescup 2025
Oppgave kommer
Informasjon 2025
ASKO Servering Norgescup 2025 – Generell informasjon
Påmelding kokk og servitør 2025
Påmeldingsfrist: 10. januar 2025
Kr. 8.500.- pr lag til konto : 1503.21.74105
Ved spørsmål, kontakt nklnorgescup@gmail.com
Fyll ut påmeldingsskjema nedenfor og send vedlegg til nklnorgescup@gmail.com
Husk å sende inn kopi av lærlingkontrakter (lagbilde tas på arena)
Påmelding her i Microsoft Forms