Norgescup, nå ASKO Servering Norgescup for kokk- og servitørlærlinger, er en årlig konkurranse. Hver høst gjennomføres det kvalifiseringskonkurranser i NKLs foreninger, der vinnerlagene er kvalifisert til å delta i finalehelgen i Stavanger. Konkurransen ble første gang arrangert på slutten av 1980-tallet.
Alle NKLs 23 foreninger oppfordres til stille med lag til ASKO Servering Norgescup for kokk- og servitørlærlinger. NKL-foreninger som har mer enn 12 lag eller flere påmeldt til lokal konkurranse, kan stille med to lag i semifinalene. Hvert lag består av to lærlinger og en lagleder. Oppgavene skal på alle nivåer i konkurransen være utfordrende for lærlingene, i forhold til lærlingens kompetansenivå, samt tilfredsstille krav i læreplan og kompetanseplan for VG3. Vinnerne av Norgescup kvalifiseres seg til Nordisk konkurranse for lærlinger.
På vegne av Norske Kokkers Landsforening (NKL) og NKL Rogaland ønsker vi lagene, lagleder og dommere velkommen til Stavanger og ASKO Servering Norgescup 2024.
Finalehelgen i ASKO Servering Norgescup for kokk- og servitørlærlinger er 16-17. Februar 2024 på Jåttå VGS i Stavanger.
NM i Reiselivsfaget arrangeres også disse dagene, på samme sted:
Les mer her
Hotellbestilling :
Thon Partner Hotel Stavanger Forum – oppgi ASKO Servering Norgescup 2024 (bookingkode: 30192115)
Følg lenkene under: (disse oppdateres fortløpende)
Informasjon 2024
ASKO Servering Norgescup 2024 – Generell informasjon
Påmelding kokk og servitør 2024
Påmeldingsfrist: 10. januar 2024
Kr. 8.500.- pr lag til konto : 1503.21.74105
Ved spørsmål, kontakt nklnorgescup@gmail.com
Fyll ut påmeldingsskjema nedenfor og send vedlegg til nklnorgescup@gmail.com
Husk å sende inn kopi av lærlingkontrakter og lagbilde
Påmelding her i Microsoft Forms