NKL har 3 kokkelandslag som deltar i VM Luxembourg samt OL i kokkekunst. I tillegg representerer de NKL gjennom aktivt samarbeide med våre bidragsytere samt felles fokus på kokkefaget nasjonalt og internasjonalt. Neste OL er i 2024, og neste VM i 2026.

De Norske Kokkelandslagene - Senior
De Norske Kokkelandslagene - Junior
De Norske Kokkelandslagene - Community Catering

 

De Norske Kokkelandslagene har som formål:

  • Å være utøver engasjement, initiativ, personlig bidrag skal gi faglig utvikling i samarbeid med andre utøvere, lagets kaptein og De norske Kokkelandslagenes manager
  • Å delta innenfor de gitte rammer, og utvise respekt, forståelse, gode holdninger og alltid ha et viktig fokus på bærekraft, matsvinn og økonomisk forståelse
  • Å bidra aktivt før, under og etter lagets konkurranser i Culinary World Cup og IKA Culinary Olympics
  • Til enhver tid å være i forkant av den nasjonale og internasjonale utviklingen innenfor trender og faglige nyvinninger
  • Være en god ambassadør for NKL, De Norske Kokkelandslagene og alltid å tenke på rekruttering til kokkefaget.
  • Gunnar Hvarnes er fra 1.1.2021 manager for De Norske Kokkelandslagene.

De Norske Kokkelandslagene Senior

Gunnar Hvarnes

Tittel: Manager

Oppvokst: Hvarnesbygden

Arbeidssted: Chef Hvarnes

Sebastian Myhre

Tittel: Kaptein

Oppvokst: Oslo

Arbeidssted: Restaurant Stallen / Fyr Bistronomi

Eline Sofie Sunde

Tittel: Chef

Oppvokst: Stavanger

Arbeidssted: Selvstendig

Panupong Phengphen

Tittel: Pastry Chef

Oppvokst: Trondheim

Arbeidssted: Hegstad og Blakstad

Nils Flatmark

Tittel: Pastry Chef

Oppvokst: Trondheim

Arbeidssted: Storfjord Hotell

Sindre Hjelmseth

Tittel: Chef

Oppvokst: Trondheim

Arbeidssted: Storfjord Hotell

Runar Helgeland

Tittel: Chef

Oppvokst: Sandnes

Arbeidssted: Tango

Simen Johansen

Tittel: Chef

Oppvokst: Oslo

Arbeidssted: Vaaghals

Benjamin Granerud

Tittel: Chef

Oppvokst: Oslo

Arbeidssted: Fyr Bistronomi

Rohita Kumara

Tittel: Pastry Artist

Oppvokst: Oslo

Arbeidssted: Compass Group

Synva Gjerde Knapstad

Tittel: Medhjelper

Oppvokst: Jotunheimen

Arbeidssted: 4 Makroner

Mats Eriksen Holmsen

Tittel: Medhjelper

Oppvokst: Oslo

Arbeidssted: Michaels

De Norske Kokkelandslagene Junior

Christer Rødseth

Tittel: Kaptein

Oppvokst: Oslo

Arbeidssted: Vaaghals/Code

Håvard Onsøyen

Tittel: Chef

Oppvokst: Molde

Arbeidssted: Stock

Martine Espeland

Tittel: Pastry Chef

Oppvokst: Bryne

Arbeidssted: Michaels

Andreas E. Fjellheim

Tittel: Chef

Arbeidssted: Arakataka

Trym Karlsen

Tittel: Chef

Oppvokst: Oslo

Arbeidssted: Vaaghals

Rohollah Murshakhi

Tittel: Chef

Oppvokst: Oslo

Arbeidssted: Stock

Christoffer G. Fallet

Tittel: Chef

Oppvokst: Flatdal

Arbeidssted: Vaaghals

Nora Krogstad

Tittel: Pastry Chef

Oppvokst: Oslo

Arbeidssted: Code

Torje Torvik

Tittel: Medhjelper

Oppvokst: Ålesund

Arbeidssted: Bro

Lea Friis Henriksen

Tittel: Medhjelper

Oppvokst: Oslo

Arbeidssted: Vaaghals

De Norske Kokkelandslagene Community Catering

Inger Renate Østmo

Tittel: Kaptein

Oppvokst: Oslo

Arbeidssted: Compass Group

Grethe W. Rafaelsen

Tittel: Chef

Oppvokst: Tromsø

Arbeidssted: UNN

Pål Anda

Tittel: Chef

Oppvokst: Sandnes

Arbeidssted: SUS

Tore Stalsberg

Tittel: Chef

Oppvokst: Åsmarka

Arbeidssted: Level

Vilde Nistad Strandos

Tittel: Pastry Chef

Oppvokst: Gol

Arbeidssted: Mat So Klart

Anette Myrhagen

Tittel: Chef

Oppvokst: Rælingen

Arbeidssted: Soria Moria Hotell

Stine Strand

Tittel: Chef

Oppvokst: Stord

Arbeidssted: Quality Hotell Maritim, Haugesund

Siriyaporn "Mymint" Rithisirikreg

Tittel: Chef

Oppvokst: Kabelvåg

Arbeidssted: Thon Hotels, Lofoten og Vesterålen