NKL ar 3 Kokkelandslag som deltar i VM Luxembourg samt OL i kokkekunst- I tillegg representerer de NKL gjennom aktivt samarbeide med våre bidragsytere samt felles fokus på kokkefaget nasjonalt og internasjonalt.

De Norske Kokkelandslagene - Senior
De Norske Kokkelandslagene - Junior
De Norske Kokkelandslagene - Community Catering

 

De Norske Kokkelandslagene har som formål:

  • Å være utøver engasjement, initiativ, personlig bidrag skal gi faglig utvikling i samarbeid med andre utøvere, lagets kaptein og De norske Kokkelandslagenes manager
  • Å delta innenfor de gitte rammer, og utvise respekt, forståelse, gode holdninger og alltid ha et viktig fokus på bærekraft, matsvinn og økonomisk forståelse
  • Å bidra aktivt før, under og etter lagets konkurranser i Culinary World Cup og IKA Culinary Olympics
  • Til enhver tid å være i forkant av den nasjonale og internasjonale utviklingen innenfor trender og faglige nyvinninger
  • Være en god ambassadør for NKL, De Norske Kokkelandslagene og alltid å tenke på rekruttering til kokkefaget.
  • Gunnar Hvarnes er fra 1.1.2021 manager for De Norske Kokkelandslagene.

Senior Landslag Deltakere

Gunnar Hvarnes

Tittel: Manager

Oppvokst: Hvarnesbygden

Arbeidssted: Chef Hvarnes

Sebastian Myhre

Tittel: Kaptein

Oppvokst: Oslo

Arbeidssted: Restaurant Stallen / Fyr Bistronomi

Kåre Andre Hjartholm

Tittel: Visekaptein

Oppvokst: Masfjorden

Arbeidssted: Søtt og Salt, Bergen

Kristoffer Westvik Lofnes

Tittel: Chef

Oppvokst: Måløy

Arbeidssted: Kulinarisk Akademi, Oslo

Filip A.Bendi

Tittel: Chef

Oppvokst: Sandnes

Arbeidssted: Thon Hotels

Aron Espeland

Tittel: Chef

Oppvokst: Bryne

Arbeidssted: Brasserie France

Kim Iamram

Tittel: Chef

Oppvokst: Sandnes

Arbeidssted: Cap, Sandnes

Jostein Torgersen Kristoffer Westvik Lofnes

Tittel: Chef

Oppvokst: Oslo

Arbeidssted: Kontrast, Oslo

Toum S.D Ulseth

Tittel: Pastry Chef

Oppvokst: Trondheim

Arbeidssted: Heggstad & Blakstad Tr.Heim

Åshild Lerbakk

Tittel: Pastry Chef

Oppvokst: Stange

Arbeidssted: Fire Makroner, Oslo

Katrine Åsnes Gjesdal

Tittel: Pastry Chef

Oppvokst: Jølster

Arbeidssted: Klosteret Restaurant, Oslo

Trym Karlsen

Tittel: Medhjelper

Oppvokst: Sørumsand

Arbeidssted: Vaaghals

Alvhilde Sandnes

Tittel: Medhjelper

Oppvokst: Oslo

Arbeidssted: Fyr Bistronomi

Martin Greni

Tittel: Medhjelper

Oppvokst: Hurdal

Arbeidssted: Brimiland

Junior Landslag Deltakere

Tonje Torvanger Gunnar Jensen

Tittel: Kaptein

Oppvokst: Sogndal

Arbeidssted: Statholdergaarden, Oslo

Jon Erlend Matre

Tittel: Visekaptein

Oppvokst: Tromsø

Arbeidssted: Stock, Tromsø

Håvard Onsøyen

Tittel: Chef

Oppvokst: Molde

Arbeidssted: Stattholdergaarden, Oslo

Martine Espeland

Tittel: Chef

Oppvokst: Bryne

Arbeidssted: Michaels

Andreas E. Fjellheim

Tittel: Chef

Arbeidssted: Arakataka, Oslo

Robert Haugen

Tittel: Chef

Oppvokst: Bjørkelangen

Arbeidssted: Centropa, Oslo

Even S. Sørum

Tittel: Chef

Oppvokst: Begnadalen

Arbeidssted: Valdresporten

Benjamin Granerund

Tittel: Chef

Oppvokst: Follo

Arbeidssted: Fyr Bistronomi, Oslo

Christoffer G. Fallet

Tittel: Chef

Oppvokst: Flatdal

Arbeidssted: Vaaghals, Oslo

Johanna Magdeli Utvær

Tittel: Chef

Oppvokst: Barmen

Arbeidssted: Matmagasinet, Stavanger

Tobias Gabrielsen

Tittel: Chef

Oppvokst: Kirkenes

Arbeidssted: Statholdergaarden, Oslo

Community Catering Landslag

Inger Renate Østmo

Tittel: Kaptein

Oppvokst: Oslo

Arbeidssted: Compass Group

Grethe W. Rafaelsen

Tittel: Chef

Oppvokst: Tromsø

Arbeidssted: UNN

Pål Anda

Tittel: Chef

Oppvokst: Sandnes

Arbeidssted: SUS

Tore Stalsberg

Tittel: Chef

Oppvokst: Åsmarka

Arbeidssted: Quality Maritim

Panupong Phengphen

Tittel: Chef

Arbeidssted: Kvikne Fjellhotell

Karoline Trondsen

Tittel: Chef

Arbeidssted: Kreativ Catering Oslo

Anette Myrhagen

Tittel: Chef

Oppvokst: Stockholm