Tilbake

Tradisjon tro, er høsten en travel sesong i Norske Kokkers Landsforening. Flere av NKLs foreninger har gjennomført kvalifiseringsrundene i ASKO Servering Norgescup for kokk- og servitørlærlinger.

Her er deltakerne som har kvalifisert seg til finalehelgen i Stavanger 7. og 8. februar 2025:

 

ASKO Servering Oslo og Akershuscup / NKL Oslo
Alexander Weigert og Ruben Iversen fra Statholdergaarden og
Mathias Johnsen og Mari Solhaug Moi fra Fyr Bistronomi/Stallen

Alexander Weigert og Ruben Iversen fra Statholdergaarden og lagleder Torbjørn Forster

fv. Sindre, Mathias, Mari og Sebastian fra Fyr Bistronomi/Stallen

 

ASKO Servering Fylkeskonkurranse for lærlinger Sogn og Fjordane / NKL Sogn og Fjordane
Sivert Råheim Vatne fra Gloppen Hotell og Alexander Haukeland fra Scandic Hotell Sunnfjord

Sivert og Alexander

 

ASKO Servering Vestfoldmesterskap / NKL Vestfold
Jonathan Ødegaard og Lisa Kristina Odelberg fra Restaurant Attrå

Lisa og Jonathan

 

ASKO Servering Sørlandscup / NKL Aust-Agder og NKL Sørlandet
Elias Normann og Vemund Evensen fra Smag og behag, Grimstad og
Sebastian Noah Haugland  og Mattias Silkjær Haugland fra Bønder i byen, Kristiansand

Gutta fra Smag og Behag

Gutta fra Bønder i byen

 

ASKO Servering Lærlingecup Møre og Romsdal / NKL Møre og Romsdal
David Leander Hauglid og Magne Hjelmeseth, fra Restaurant Bro og Hotel 1904

Magne og David representerer NKL Møre og Romsdal

 

ASKO Servering Trondheimscup / NKL Trondheim
Piotr og Sverre v/Saga & Spontan Vinbar og Oskar og Elias fra Speilsalen

Gutta fra Spontan med lagleder

Gutta fra Speilsalen, med lagleder

 

ASKO Servering Nord-Trøndelagscup / NKL Nord-Trøndelag
Mille Brennvall Langøy og Taran Seline Jakobsen fra Øyna kulturlandskapshotell.

Taran og Mille fra Øyna Kulturlandskapshotell

 

ASKO Servering Troms lærlingecup / NKL Troms
Suvannee Buapa og Erik Morgan Richardsen fra Sykehuskokkene/UNN Kjøkken.

Lærlingene fra Sykehuskokkene/UNN kjøkken

 

ASKO Servering Buskerudmesterskap / NKL Buskerud
Mari Elise Stustad og Oliver Bolstad Fransen fra Restaurant Ask og Loke i Drammen

Mari Elise og Oliver

 

ASKO Servering Rogalandscup / NKL Rogaland
Johanne Asdal og Lara Oliveira, fra Restaurant Renaa og
Lucas Kjelsnes Larsen og Leander Moland fra Fisketorget Stavanger

Rogalandsfinalistene med styreleder i NKL Rogaland, Anita Løyning til venstre.

 

ASKO Servering Telemarksmesterskapet / NKL Telemark
Tiril Heibø larsen fra Becks Cafe Osebro og Mathea Sofie Førnes fra Mathuset Skien

Tiril og Mathea representerer Telemark (FOTO: Thomas X. Floyd, Smakmagasinet.)

Tiril og Mathea representerer Telemark (FOTO: Thomas X. Floyd, Smakmagasinet.)

 

ASKO Servering Bergenscup / NKL Bergen
Miriam Søilen Tefre og Mateusz Malek Marcin fra Equinor, med Victor Nortvedt som lagleder.

 

ASKO Servering Innlandetcup / NKL Innlandet
Yohana Nshimuimana, Quality hotell Gjøvik og Khaliil Rahman, Tjønnås delikatesse

 

ASKO Servering Jotunheimencup / NKL Jotunheimen
August Myrland Stinessen fra Vianvang og Santino Robøle fra Bessheim Fjellstue

 

ASKO Servering Østfoldmesterskap / NKL Østfold
Fra Borregaard / Curtisen med lagleder Erik Porsmyr-Pedersen:
Jenny Sand (Borregaard) og Ella Mikalsen (Curtisen)

Fra Restaurant Slippen med lagleder Tobias Gustafsson:
Hasan Alhejazi og Alvin Kristoffer Altenborn


NKL Narvik
Darian Fjell Østerfeldt og Trygve Botnan Nordvik fra Hurtigruten

 

Vi gleder oss til å se alle i Stavanger i februar 2025!