Tilbake

Kokkelandslaget Community Catering konkurrerte i kategorien Restaurant of Community Catering lørdag 3. februar.

(Community catering = Personalrestaurant, kantine, institusjon, catering og militær forpleining).

De startet i kjøkkenet kl. 05:30. Servering startet kl. 11:30, og «last order» var kl. 13:00. De serverte 4 retter til 120 gjester (40 av dem norske) som en lunsj i en personalrestaurant, med et «kostøre» opp til 6 euro. Konkurransen krever streng kalkulasjon og næringsberegning.

Hovedråvaren var kylling.

Kokkelandslaget Community Catering består av Gunnar Hvarnes (manager), Inger Renathe Østmo (kaptein), Grethe W. Rafaelsen, Tore Stalsberg, Vilde Nistad Strandos, Anette Myrhagen, Pål Anda, Stine Strand. Foto: Stian Broch

 

 

De Norske Kokkelandslagene Community Catering – Artic bowl, IKA/Culinary Olympics 2024. Foto: Stian Broch

De Norske Kokkelandslagene Community Catering – Meat side dish, IKA/Culinary Olympics 2024. Foto: Stian Broch

De Norske Kokkelandslagene Community Catering – Trio of winter vegetables, IKA/Culinary Olympics 2024. Foto: Stian Broch

De Norske Kokkelandslagene Community Catering – Mini dessert, IKA/Culinary Olympics 2024. Foto: Stian Broch

De Norske Kokkelandslagene Community Catering – Artic bowl, IKA/Culinary Olympics 2024. Foto: Stian Broch

De Norske Kokkelandslagene Community Catering – Starch selections, IKA/Culinary Olympics 2024. Foto: Stian Broch