I dag konkurrer De Norske Kokkelandslagene Senior i kategorien «Chefs table» i Kokke-OL i Stuttgart.
De startet i kjøkkenet kl. 15:00. Servering starter kl. 20:00. De har sju serveringer i denne rekkefølgen: Brød, smør og dipp, fingermat (to kalde og to varme), kaldt festfat med to fisketerriner og tilbehør, vegansk varm mellomrett, hovedrett, dessert og konfekt.
Maten serveres til 12 gjester, 10 av dem er betalende gjester fra Norge. To retter går til juryen for bedømming.
På menyen står råvarer som kongekrabbe, røkt laks, røkt fjordørret, Sterling kveite, kalv, norske grønnsaker og en dessert med smaker av solbær, valnøtt og sjokolade.
De Norske Kokkelandslagene Senior har følgende deltakere:
- Gunnar Hvarnes (manager)
- Sebastian Myhre (kaptein)
- Siriyaporn Rithisirikrerg
- Panupong Phengphen
- Sindre Hjelmseth
- Runar Helgeland
- Simen Johansen
- Benjamin Granerud
- Eline Sofie Sunde
- Nils Flatmark
- Rohita Kumara
- Synva Gjerde Knapastad
- Mats Eriksen Holmsen
De Norske Kokkelandslagene Seniors «Chefs table» i Kokke-OL i Stuttgart. Foto: Stian Broch
De Norske Kokkelandslagene Seniors «Chefs table» i Kokke-OL i Stuttgart. Foto: Stian Broch
De Norske Kokkelandslagene Seniors «Chefs table» i Kokke-OL i Stuttgart. Foto: Stian Broch
De Norske Kokkelandslagene Seniors «Chefs table» i Kokke-OL i Stuttgart. Foto: Stian Broch
De Norske Kokkelandslagene Seniors «Chefs table» i Kokke-OL i Stuttgart. Foto: Stian Broch
De Norske Kokkelandslagene Seniors «Chefs table» i Kokke-OL i Stuttgart. Foto: Stian Broch
De Norske Kokkelandslagene Seniors «Chefs table» i Kokke-OL i Stuttgart. Foto: Stian Broch
De Norske Kokkelandslagene Seniors «Chefs table» i Kokke-OL i Stuttgart. Foto: Stian Broch
De Norske Kokkelandslagene Seniors «Chefs table» i Kokke-OL i Stuttgart. Foto: Stian Broch