Fagmessen A La Carte 2017, NM i kokkekunst og NM i servitørfag arrangeres i Bergen 28.09 og 29.09.17
Program Onsdag 27.09
«Kom i lag fest» på Lille Ole Bull Scene der kulturinnslag, presentasjoner og noen enheter med godt i glassene, er inkludert i prisen.
John Olav Nilsen & Nordsjøen
Billettpris Kr. 300.-
Billetter kjøpes på denne linken: BKM-pamelding@hotmail.com
Program Torsdag 28.09
Bergen Kokkenes Mesterlaug har utfordret spisestedene i Gastronomibyen Bergen, til å være med på å ta godt imot alle byens gjester i denne anledning.
Dersom du følger linkene under kommer du direkte til de spisesteder som er med på vår utfordring:
Restaurant Enhjørningen www.enhjorningen.no
Restaurant To kokker www.tokokker.no
Marg og bein www.marg-bein.no
Duggfrisk Bergen https://www.duggfriskbergen.no/
Cornelius Sjømatrestaurant christina@cornelius-restaurant.no
Restaurant 1877 christina@restaurant1877.no
Bocca Restaurant http://boccarestaurant.b.dinnerbooking.com/onlinebooking
Lysverket http://lysverket.no/
I tillegg kan du ringe 55603100, eller sende oss en e-post på booking@lysverket.no
Colonailen Litteraturhuset https://colonialen.no/litteraturhuset/
Colonialen Restaurant https://colonialen.no/restaurant/ evt – www.colonialen.no
Program Fredag 29.09
Det hele avsluttes med NM-bankett på Scandic Hotell Ørnen. Kåring av NM vinnerne og premieutdeling etter konkurransene.
Fire retters meny med viner.
Billettpris Kr. 1750.-
Billetter kjøpes på BKM-pamelding@hotmail.com
John Olav Nilsen & Nordsjøen
Foto: Eirik Ullebø