Nå er De Norske Kokkelandslagenes konkurransedager i Luxembourg klare. Begge våre lag skal konkurrere 1.ste dagen 24.november 2018. For våre lag betyr det at vi er med på å sette standard for hele konkurransen. I denne artikkelen kan du se hele konkurranseoppsettet til JUNIOR kokkelandslaget.
Junior Kokkelandslaget skal lørdag 24.11 først konkurrere i;
Contemporary buffet – Preparing a cold and hot buffet according to a certain theme for 12 persons:
• Weight: between 10g and 20g each
• 2 different kinds served cold
• 2 different kinds served hot
• 1 plate with 1 piece of each for presentation for the jury
• 3 various preparations with
• 3 garnishes
• at least 2 accompanying sauces
• a salad
• with decorations in accordance with modern nutrition standards.
Tidsplan for JUNIOR KOKKELANDSLAGETS Contemporary buffet
JUNIOR kokkelandslaget skal deretter konkurrerere HOT KITCHEN, mandag 26.ovember. De skal lage en 3 retter meny til 70 gjester i Restauarant of Nations.
Menu composition
1st dish: a hot or mainly hot preparation of fish and/or shellfish and/or seafood with sides. The first dish must be
2nd dish: a hot preparation of meat and/or poultry and/or venison with sides.
Du kan lese hele konkurranesoppsettet for Junior Kokkelandslaget på denne adressen;
http://www.vatel.lu/files/Junior_national_2018.pdf