Landets største konferanse for deg med interesse for kompetanse og rekruttering til mat- og måltidsfagene avholdes 13-14. mai 2024 i Sandefjord.
Landskonferansen for Restaurant- og matfag samler rådgivere, karriereveiledere, faglærere, opplæringskontorene og alle andre med interesse for restaurant- og matfagene, for kunnskapsdeling og faglig påfyll om aktuelle temaer.
Foreløpige programpunkter for LKRM 2024:
Konferansen passer for:
Landskonferansen for Restaurant- og matfag 2024 finner sted på Scandic Park Sandefjord 13. – 14. mai. (Foto; Scandic Park Sandefjord)
Ved spørsmål om konferansen, kontakt:
Henrik Hamborg, Politisk rådgiver for kompetanse og rekruttering, NHO Reiseliv
henrik.hamborg@nhoreiseliv.no
416 93 547
Espen Wasenius, Arrangør, Norske Kokkers Landsforening
espen@nkl.no
957 74 569
Merete Helland, Arrangør, Norsk Nærings- og Nytelsesmiddelarbeiderforbund
merete.helland@nnn.no
958 38 519