Tilbake

6 finalelag til NM COMMUNITY CATERING 18. mars 2025 på UMAMI Arena er klare. Lagene representerer et tydelig tverrsnitt av begrepet Community Caterings fire hovedområder i daglig drift; Personalrestaurant, kantine, institusjon og catering.

Dette er finalelagene som skal konkurrere 18. mars på UMAMI ARENA;

Compass-Group Kanalpiren & Compass-Group Verven 4, Stavanger

Kim Iamram og Torbjørn Gundersen

ISS Facility Service ISS Mills og ISS Osl, Oslo

Mathieu Soulergues og Darius Griscenka

Quality Hotel Maritim, Haugesund

Zoran Karan og Kristoffer Gravdal

ISS Facility Services AS, Stavanger

Wattana Plangsuntea og Kamil Radlak

Sykehuskokkene, Universitetssykehuset Nord -Norge, Tromsø

Joakim Friis og Håkon Holmlund

Speiderne, Flamingo cafe i Stavanger og Finnlands ambassade i Oslo

Katarina Myhre Jensen og Silje Isberg Hansen

Juryen ledes av Krister Dahl, Sverige

Når finaledeltagerne serverer sine retter, forventer alle at menyen holder en meget høy konkurransestandard! Derfor er det svært viktig at dommerteamet holder en internasjonal høy standard og har riktig erfaring og bakgrunn. Dommerteamet er satt sammen av 5 erfarne og kompetente kokker, som alle har konkurrert selv eller deltatt som jurymedlem i anerkjente internasjonale konkurranser. NM Community Caterings juryleder er en markant og kjent profil fra Sverige, med mange års konkurranseerfaring, internasjonale juryoppdrag, og er en høyt respektert dommer. Krister Dahl er sertifisert dommer på høyeste nivå i WACS (World Association of Chefs Societies)

Alle lagene har levert denne kvalifiseringsoppgaven, som bestod av  3 hovedelementer med et tydelig fokus på bruk av mindre tradisjonelt protein

  • Møtebevertning – 2 varianter moderne, ernæringsmessig «feel-good» møtebevertning 
  • BOWL – 80 % grønt og 20% protein (kjøtt eller fisk)
  • Hovedelement – 80% grønt/metningsgarnityr og 20% protein (kjøtt eller fisk)

Bowl og Hovedkomponent må til sammen veie minimum 500 g. per. porsjon og skal få plass på et kantinebrett, kalkylen for menyen skal ikke overstige kr. 72,00

Norske kokkers landsforening ønsker alle lagene lykke til med forberedelsene og vi gleder oss til å presentere dere for hele bransjen på UMAMI ARENA 18.mars.