NM I KOKKEKUNST, 24-26. september 2024 i Trondheim
Norske Kokkers Landsforening er stolte over historien til NM I KOKKEKUNST, og hva alle vinnerne fra 30 tidligere mesterskap har betydd for denne konkurransen. NKL er også veldig ydmyke over å ha fått anledning til å dele ut Hans Majestet Kongens pokal til mange vinnere, og det blir spennende å se hvem som vinner Hans Majestet Kongens pokal i 2024.
Komplett informasjon om kvalifiseringsoppgave:Kvalifiseringsoppgave NM I KOKKEKUNST 2024
I kvalifiseringsoppgaven skal kandidatene lage én rett av hel Livèchekylling.
Retten skal lages med utvalgte grønnsaker/frukt/urter i sesong , kandidatene velger blant disse.
Sellerirot (Stavseth Gård , Egil Minde, Frosta), Purreløk (produsent Roar Vold, Frosta), Hjerte salat (Viken Østre), Urte Løpstikke (Viken Østre), Urte Salvie (Viken Østre), Urte Mynte (Viken Østre), Norske Plommer
I kvalifiseringsoppgaven skal kandidaten sende inn:
Retten kandidatene sender inn, skal være forrett til 12 personer i finalemenyen til de som kvalifiserer seg til NM I KOKKEKUNST.
Teknisk arrangør
NKL Trondheim er teknisk arrangør for NKL NM I KOKKEKUNST 2024, de vil dele all praktisk informasjon om konkurransen, hotell, måltider, uniform og annet – etter 20.juni.
Medhjelper
Kandidatene kan ha med seg en valgt medhjelper, medhjelperen må være i sitt første læreår når kvalifiseringsoppgaven sendes inn 15.mai. Kopi av godkjent lærekontrakt skal sendes inn sammen med kvalifiserings oppgaven 15.mai.
Regler og bedømming
NM i KOKKEKUNST vil bli bedømt etter WACS regler for Individual Hot Kitchen Competition
Her er reglene:
https://worldchefs.org/wp-content/uploads/Hygiene_Rules-1.pdf
https://worldchefs.org/wp-content/uploads/IndividualHotKitchen-1.pdf
For informasjon om kvalifiseringsoppgaven kontakt:
Frode Selvaag, Faglig Utvalg, frode@frodeselvaag.no
For informasjon om kjøkken, arena og teknisk – kontakt
Svein Magnus Gjønvik – smgrh@online.no
Vi gleder oss til å motta din påmelding – lykke til med oppgaven!