I snart 40 år har Norgescup, nå ASKO Servering Norgescup for kokk- og servitørlærlinger, vært Kokke-Norges viktigste arena, hvor fremtidens fremste fagfolk konkurerer i en prestisjepreget konkurranse for kokk – og servitørelærlinger. Mange kokketalenter og internasjonale konkurransekokker har startet sin konkurransekarriere i Norgescup. Norske talenter som mange kjenner igjen og som har preget og fortsatt preger de store plakatene er;
Kokke-Norge tar av seg hatten og takker NKL Rogaland for dugnaden, innsatsen, kontinuiteten og for evnen til å arrangere Norgescup hvert år. Bransjen ser frem til finalehelgen 29-30.april 2022. NKL, NKL Rogaland og ASKO Servering jobber for at dette skal bli den beste versjonen av Norgescup til nå, Vi Sees i Stavanger!
Norske Kokkers Landsforening (NKL) har gjennom flere tiår jobbet aktivt og vært svært opptatt av rekruttering til kokkefaget. Blant flere gode tiltak har kokkekonkurranser alltid vært et viktig verktøy for å skape oppmerksomhet rundt kokkefaget. Konkurranser er et samspill mellom individer og individene konkurrerer ofte om et godt resultat, ære og oppmerksomhet. En konkurranse bidrar til å eksponere deltagerne for et større publikum, og resultatet i konkurransen kan raskt bidra til at deltageren og vinneren når et nytt punkt i karrieren. Norske Kokkers Landsforening bruker konkurranser på mange nivåer som et verktøy i rekrutteringen til kokkefaget. Her ser dere alle mulighetene for å konkurrere innenfor Norske Kokkers Landsforening.