Tilbake

Her finner du praktisk informasjon om NM I KOKKEKUNST 2024, som arrangeres i Tondheim 24-26.september

ARENA

Trygg / Lade-hallen, Haakon VIIs gate 2A, 7041 Lade

Konkurransen arrangeres på MENY 2024 regionens møteplass, der bransjekollegaer møtes til fagmesse og spennende dager for å kåre Norges beste kokk og Servitør.  Du finner alt du trenger å vite om messen i denne lenken MENY 2024

Inngangsbilletter

Det er gratis inngang og gode parkeringsmuligheter på MENY 2024, du registerer deg for å få din billett her.

Streames NM I KOKKEKUNST 2024?

NKL sender direkte fra NM I KOKKEKUNST 25. og 26.sept, du vil finne lenke til sendingen på NKLs Facebookside fra 25.9 om morgenen

Dagsprogram for konkurransedagene

Tirsdag 24.september arrangeres bransjefest på Scandic Nidelven kl. 1900. her presenteres finaledeltagerne for bransjen. billetter til arrangementet kan bestilles på denne e-postadressen: smgrh@online.no

Onsdag 25.september

Konkurransestart kl. 07.30

6 finaledeltagere

Messen åpner kl. 10.00

Første rett serveres kl. 1215

konkurranseslutt kl. 15.00

Torsdag 26.september

Konkurransestart kl. 07.30

5 finaledeltagere

Messen åpner kl. 10.00

CHEFS TALK- Christer Rødseth med gjester kl. 1030, på podium ved konkurransekjøkkenet

Første rett serveres kl. 1215

Konkurranseslutt kl. 14.50

Premiutdeling kl. 1530 på konkurransearenaen

Seiersfest kl. 1630

Det er mulig å kjøpe billetter til seiersfesten, billetter bestilles på denne e-postadressen: smgrh@online.no

Tribune

Det er stor tribunekapasitet på konkurransearenaen, men det er ikke mulig å reservere plass. vær ute i god tid og hei frem din finaledeltager.

Her kjøkkenrekkefølgen for begge konkurransedagene

Kjøkken 25.9 Finaledeltager Medhjelper
Kjøkken 1 Reidar Kristiansen Leander Larsen
Kjøkken 2 Aron Espeland Olav Tennfjord
Kjøkken 3 Alexander Solvang Adrian Vikse
Kjøkken 4 Siriyaporn «Mymint» Rithisirikrerg Tina Lexau
Kjøkken 5 Chrisoffer G. Fallet Noah Karlson
Kjøkken 6 Simen Johansen Knut Brottveit
Kjøkken 26.9 Finaledeltager Medhjelper
Kjøkken 7 Simon Runderheim Jonathan Jensen
Kjøkken 8 Sindre Hjelmseth Albin Søvik
Kjøkken 9 Matilda Hagen Nilsen Marius Helbostad
Kjøkken 10 Eirik Tufte Jakob Andersen
Kjøkken 11 Håvard Onsøyen Josefine Arnesen

 

Hvilke råvarer skal finaledeltagerne bruke i NM I KOKKEKUNST?

Forrett

Obligatoriske råvarer til forrett:

-Hel Liveche kylling, hver deltager får utdelt 2 stk.

-Norsk Hjertesalat og Norsk Nepe fra BAMA

-Kurv med sesongens produkter deles ut til hver deltager ved oppstart i kjøkkenet, der to av råvarene må inngå i retten

-TINE smør 

Hovedrett

Obligatoriske råvarer til hovedrett:

-Hel Sterling White Halibut – vekt ca. 5 kg

-Purreløk fra Vold gård på Frosta og Sellerirot fra Minde gård

-Kurv med sesongens produkter deles ut til hver deltager ved oppstart i kjøkkenet, der to av råvarene må inngå i retten

-TINE Smør, TINE kremfløte, TINE Creme fraiche

Dessert

Obligatoriske råvarer til desserten:

-Norske epler – Eden fra BAMA

-Valhrona sjokolade Dulcey 35%

-TINE seterrømme

For pressehenvendelser – presse@nkl.no