Trygg / Lade-hallen, Haakon VIIs gate 2A, 7041 Lade
Konkurransen arrangeres på MENY 2024 regionens møteplass, der bransjekollegaer møtes til fagmesse og spennende dager for å kåre Norges beste kokk og Servitør. Du finner alt du trenger å vite om messen i denne lenken MENY 2024
Det er gratis inngang og gode parkeringsmuligheter på MENY 2024, du registerer deg for å få din billett her.
NKL sender direkte fra NM I KOKKEKUNST 25. og 26.sept, du vil finne lenke til sendingen på NKLs Facebookside fra 25.9 om morgenen
Tirsdag 24.september arrangeres bransjefest på Scandic Nidelven kl. 1900. her presenteres finaledeltagerne for bransjen. billetter til arrangementet kan bestilles på denne e-postadressen: smgrh@online.no
Onsdag 25.september
Konkurransestart kl. 07.30
6 finaledeltagere
Messen åpner kl. 10.00
Første rett serveres kl. 1215
konkurranseslutt kl. 15.00
Torsdag 26.september
Konkurransestart kl. 07.30
5 finaledeltagere
Messen åpner kl. 10.00
CHEFS TALK- Christer Rødseth med gjester kl. 1030, på podium ved konkurransekjøkkenet
Første rett serveres kl. 1215
Konkurranseslutt kl. 14.50
Premiutdeling kl. 1530 på konkurransearenaen
Seiersfest kl. 1630
Det er mulig å kjøpe billetter til seiersfesten, billetter bestilles på denne e-postadressen: smgrh@online.no
Tribune
Det er stor tribunekapasitet på konkurransearenaen, men det er ikke mulig å reservere plass. vær ute i god tid og hei frem din finaledeltager.
Kjøkken 25.9 | Finaledeltager | Medhjelper |
Kjøkken 1 | Reidar Kristiansen | Leander Larsen |
Kjøkken 2 | Aron Espeland | Olav Tennfjord |
Kjøkken 3 | Alexander Solvang | Adrian Vikse |
Kjøkken 4 | Siriyaporn «Mymint» Rithisirikrerg | Tina Lexau |
Kjøkken 5 | Chrisoffer G. Fallet | Noah Karlson |
Kjøkken 6 | Simen Johansen | Knut Brottveit |
Kjøkken 26.9 | Finaledeltager | Medhjelper |
Kjøkken 7 | Simon Runderheim | Jonathan Jensen |
Kjøkken 8 | Sindre Hjelmseth | Albin Søvik |
Kjøkken 9 | Matilda Hagen Nilsen | Marius Helbostad |
Kjøkken 10 | Eirik Tufte | Jakob Andersen |
Kjøkken 11 | Håvard Onsøyen | Josefine Arnesen |
Forrett
Obligatoriske råvarer til forrett:
-Hel Liveche kylling, hver deltager får utdelt 2 stk.
-Norsk Hjertesalat og Norsk Nepe fra BAMA
-Kurv med sesongens produkter deles ut til hver deltager ved oppstart i kjøkkenet, der to av råvarene må inngå i retten
-TINE smør
Hovedrett
Obligatoriske råvarer til hovedrett:
-Hel Sterling White Halibut – vekt ca. 5 kg
-Purreløk fra Vold gård på Frosta og Sellerirot fra Minde gård
-Kurv med sesongens produkter deles ut til hver deltager ved oppstart i kjøkkenet, der to av råvarene må inngå i retten
-TINE Smør, TINE kremfløte, TINE Creme fraiche
Dessert
Obligatoriske råvarer til desserten:
-Norske epler – Eden fra BAMA
-Valhrona sjokolade Dulcey 35%
-TINE seterrømme