Når finaledeltagerne serverer sine retter, forventer alle at menyen holder en meget høy standard! Derfor er det svært viktig at dommerteamet holder en internasjonal høy standard og har riktig erfaring og bakgrunn. Dommerteamet er satt sammen av 8 erfarne og kompetente kokker, som alle har konkurrert selv eller deltatt som jurymedlem i annerkjente internasjonale konkurranser. Dommerteamet ledes av Sven Erik Renaa.
Her er dommerne til NM I KOKKEKUNST 2024
Hoveddommer/Smaksdommer
Sven Erik Renaa, NKL Rogaland, WACS sertifisert dommer, medlem i WACS Culinary Competition Committee med erfaring fra OL, VM og Bocuse d’Or
Smaksdommere
- Jørn Lie, NKL Oslo, sertifisert WACS dommer, erfaring fra OL, VM og Global Chef Challenge
- Dennis Rafn, Danmark, WACS sertifisert dommer, medlem i WACS Culinary Competition Committee, med erfaring fra OL , VM og Global Chef Challenge
- Gunnar Hvarnes, NKL Rogaland og manager for De Norske Kokkelandslagene, erfaring fra OL, VM og Bocuse d’Or
- Christopher W. Davidsen, Trondheim, sølvvinner i Bocuse d’Or og coach for Norges kandidat i Lyon 2025
Kitchen Jury
- Kjetil Gundersen – NKL Vestfold, leder i NKL Faglig Utvalg, sertifisert WACS dommer, med erfaring fra blant annet OL og VM
- Frode Selvaag – NKL Rogaland, medlem i NKLs faglige utvalg, erfaring fra OL, VM og Global Chef Challenge
Kitchen Marshall
- Jan Kåre Johansen, NKL Nord Trøndelag, mangeårig erfaring fra utallige kokkekonkurranser
Norske Kokkers Landsforening benytter WACS/ WORLDCHEFS regler, når dommerteamet skal finne vinneren i NM I KOKKEKUNST 2024.