NKL har 3 kokkelandslag som deltar i VM i Luxembourg og OL i kokkekunst:
De Norske Kokkelandslagene – Senior
De Norske Kokkelandslagene – Junior
De Norske Kokkelandslagene – Community Catering

I tillegg er landslagene representanter for NKL gjennom aktivt samarbeide med våre bidragsytere, samt felles fokus på kokkefaget nasjonalt og internasjonalt.


Neste OL er i 2024, og neste VM i 2026. 

 

De Norske Kokkelandslagene har som formål:

  • Å skape engasjement, initiativ, personlig bidrag og skal gi faglig utvikling i samarbeid med andre utøvere, lagets kaptein og De norske Kokkelandslagenes manager
  • Å delta innenfor de gitte rammer, og utvise respekt, forståelse, gode holdninger og alltid ha et viktig fokus på bærekraft, matsvinn og økonomisk forståelse
  • Å bidra aktivt før, under og etter lagets konkurranser i Culinary World Cup og IKA Culinary Olympics
  • Til enhver tid å være i forkant av den nasjonale og internasjonale utviklingen innenfor trender og faglige nyvinninger
  • Være en god ambassadør for NKL, De Norske Kokkelandslagene og alltid å tenke på rekruttering til kokkefaget.

Gunnar Hvarnes er fra 1.1.2021 manager for De Norske Kokkelandslagene.

De Norske Kokkelandslagene - Senior

Gunnar Hvarnes

Tittel: Manager

Oppvokst: Hvarnesbygden

Arbeidssted: Chef Hvarnes

Sebastian Myhre

Tittel: Kaptein

Oppvokst: Oslo

Arbeidssted: Restaurant Stallen / Fyr Bistronomi

Eline Sofie Sunde

Tittel: Chef

Oppvokst: Stavanger

Arbeidssted: Selvstendig

Panupong Phengphen

Tittel: Pastry Chef

Oppvokst: Trondheim

Arbeidssted: Hegstad og Blakstad

Nils Flatmark

Tittel: Pastry Chef

Oppvokst: Trondheim

Arbeidssted: Storfjord Hotell

Sindre Hjelmseth

Tittel: Chef

Oppvokst: Mo i Rana

Arbeidssted: Storfjord Hotell

Runar Helgeland

Tittel: Chef

Oppvokst: Sandnes

Arbeidssted: Tango

Simen Johansen

Tittel: Chef

Oppvokst: Nes i Hedmark

Arbeidssted: Matfaglig senter, TINE

Benjamin Granerud

Tittel: Chef

Oppvokst: Ski

Arbeidssted: Restaurant Stallen

Siriyaporn "Mymint" Rithisirikreg

Tittel: Chef

Oppvokst: Strønstad

Arbeidssted: THON Hotel Lofoten og Svolvær

Synva Gjerde Knapstad

Tittel: Medhjelper

Oppvokst: Voss

Arbeidssted: 4 Makroner

Mats Eriksen Holmsen

Tittel: Medhjelper

Oppvokst: Eidsvoll verk

Arbeidssted: Michaels

Rohita Kumara

Tittel: Pastry Artist

Oppvokst: -

Arbeidssted: Compass Group

De Norske Kokkelandslagene - Junior

Christer Rødseth

Tittel: Kaptein

Oppvokst: Aurskog

Arbeidssted: Vaaghals/Code

Håvard Onsøyen

Tittel: Chef

Oppvokst: Molde

Arbeidssted: Stock

Martine Espeland

Tittel: Pastry Chef

Oppvokst: Bryne

Arbeidssted: Michaels

Andreas Fjellheim

Tittel: Chef

Oppvokst: Aurskog

Arbeidssted: Arakataka

Rohollah Murshakhi

Tittel: Chef

Oppvokst: Tvedestrand

Arbeidssted: Stock

Christoffer G. Fallet

Tittel: Chef

Oppvokst: Flatdal

Arbeidssted: Plah

Nora Krogstad

Tittel: Pastry Chef

Oppvokst: Enebakk

Arbeidssted: Code

Torje Torvik

Tittel: Medhjelper

Oppvokst: Herøy

Arbeidssted: Bro

Lea Friis Henriksen

Tittel: Medhjelper

Oppvokst: Oslo

Arbeidssted: Vaaghals

Trym Karlsen

Tittel: Chef

Oppvokst: Sørumsand

Arbeidssted: Happolati

De Norske Kokkelandslagene - Community Catering

Inger Renate Østmo

Tittel: Kaptein

Oppvokst: Lødingen

Arbeidssted: Compass Group

Grethe W. Rafaelsen

Tittel: Chef

Oppvokst: Skjervøy

Arbeidssted: UNN

Pål Anda

Tittel: Chef

Oppvokst: Stavanger

Arbeidssted: SUS

Tore Stalsberg

Tittel: Chef

Oppvokst: Åsmarka

Arbeidssted: Level Mathuset

Vilde Nistad Strandos

Tittel: Pastry Chef

Oppvokst: Gol

Arbeidssted: Mat So Klart

Anette Myrhagen

Tittel: Chef

Oppvokst: Rælingen

Arbeidssted: Soria Moria Hotell

Stine Strand

Tittel: Chef

Oppvokst: Stord

Arbeidssted: Quality Hotell Maritim, Haugesund