Tilbake

Årets Kokketalent er 17 år gamle Gabriel Pettersen Engelberg elev på Vestby vgs.

Gabriel er veldig matinteressert, elsker å skape matopplevelser, er  glad i å lage mat og glede andre gjennom maten han lager, utnytter en hver mulighet til å lære mere og drømmer om å konkurrere i kokkekonkurranser. Han vil lære av de beste, lover å være engasjert og nysgjerrig. Underveis i Kokke Campus 2024 har Gabriel vist oss at han er fremoverlent og ivrig i undervisningen, han  har vist gode samarbeidsegenskaper og tatt en for laget, og han har planen klar for de nærmeste årene av sin kokkekarriere.

Han forteller at han var fast bestemt  på å delta når han hørte om NKL KOKKE CAMPUS, og er glad for den enormt lærerike uken han har hatt på NKL KokkeCampus 2024.

Alle deltagere på KOKKECAMPUS er kandidater til prisen Årets Kokketalent!

Prisen tildeles den deltageren som utmerker seg gjennom sin søknad, sin presentasjon av seg selv på søknadsfilmen, gjennom sitt engasjement og sine holdninger under hele KOKKE CAMPUS

Den avsluttende Speed Cooking-testen teller også med i vurderingen.

Rektor for Kokke Campus 2024 forteller at det var flere kandidater til prisen, og at Bror Hatlebrekke Rekdal utmerket seg som en av de. Han er en engasjert elev, interessert, viser vilje til å lære, gode holdninger og tydelige målsetninger for sin utdanning. Rektor Kyrre Dybdal ønsker også Bror Haltebrekke Rekdal lykke til med videre skolegang, og håper vi vi se mye til han i aktivitetene i NKLs Rekrutterings- og konkurransetrapp i årene som kommer.