Tilbake

Aron Espeland tok gull i Nordic Young Chef på Island idag, foran Island på 2 plass og Danmark på 3 plass.

Kjell Patrick Ørmen Johnsen tok sølv bak Sverige, men foran Finland på 3 plass.

Kristoffer Aga tok sølv i Nordic Waiter bak Danmark, men foran Finland på 3 plass.

Norske kokker gratulerer tre gode kollegaer og flotte ambassadører for kokk- og servitørfaget, og gleder seg til å følge dem på vei mot nye mål.

I begge konkurransene måtte disse råvarene inngå:

Sterling kveite, islandske kamskjell, islandsk trøffeltang og islandsk wasabi

Lammenakke, lammeskank og potet.

Rabarbra, skyr, mørk sjokolade fra Callebaut og cocoa nibs.

Utover dette er det et fantastisk råvarebord og et flott utvalg av grønnsaker,

urter og tørrvarer.

1. rett serveres etter 4 timer, 2. rett etter 5 timer og 3. etter 6 t og 15 min.

Norges dommer Christer Rødseth, kaptein på kokkelandslaget, er imponert over oppgaven:

– Oppgaven var veldig kul. Den beste mystery-oppgaven jeg har sett noen gang!