Tilbake

Foto: NKL

Hvert år den 20. oktober feires INTERNATIONAL CHEFS DAY, siden opprettelsen etter Dr. Bill Gallagher i 2004. WACS / Worldchefs har forpliktet seg til å bruke den internasjonale kokkedagen for å feire vårt edle yrke, og alltid huske at det er vår plikt å videreformidle vår kunnskap og kulinariske ferdigheter til neste generasjon kokker med en følelse av stolthet og engasjement for fremtiden i faget og i samfunnet.

I år marker Norske Kokkers Landsforening dagen i Oslo, sammen med en av sine hovedpartnere, Thon Hotels og Norges World Chefs Witout Borders ambassadør Kristine Øvrebø.

Vårt prosjekt «VARME – Kokker tar ansvar» er et sosialt bærekraftig prosjekt, noe som har stor betydning også for vår hovedpartner. NKL håper det kan bli et nasjonalt tiltak i årene som kommer, og at NKLs kokker tar ansvar for sosial bærekraft i sin hverdag. I tillegg er detflere NKL foreninger Norge, som markerer dagen med forskjellige aktiviteter.

Idag viser NKL og Thon Hotels at KOKKER TAR ANSVAR, og deler raust med vår VARME til de kommer til Kafe Møtestedet hos Kirkens Bymisjon i Oslo.

Her vil de som kommer få servert;

◦ Varm mat

◦ Varm drikke

◦ Varme vafler

◦ Varm boblejakke

◦ Varmt pledd

Takk til Kirkens Bymisjon for at vi fikk lov til å være på Kafé Møtestedet, takk til Thon Hotels for at dere laget varm mat og varme vafler, takk til Sportex AS for bidraget med VARME boblejakker og til WCWB Ambassdør Kristine Øvrebø fra NKL Bergen.