Tilbake

En kokebok fra De Norske Kokkelandslagene, deres vei til gull i Kokke-OL 2020, og gode råd fra kokkelandslagenes to mentale coacher Frank Eirik Abrahamsen og Erlend Osborg Gitsø.

Dette er en kokebok, litt utenom det vanlige! I boken finner dere mye interessant lesning og kanskje noen tips til bedrifter, organisasjoner og privatpersoner, om å sette seg mål og bygge metodikk for å nå dem. I tillegg har det blitt en bok med spennende retter fra et tyvetalls landslagskokker i perioden 2017-2020.

De Norske Kokkelandslagene hadde i perioden 2017-2020, fast følge med to mentale coacher, Frank Eirik Abrahamsen og Erlend Osborg Gitsø.De fulgte De NOrske Kokkelandslagene før, under og etter VM for kokkelandslag i Luxembourg og Kokke-OL i Stuttgart. I denne boken skildrer de sitt arbeid, hvor de sammen med Norske Kokkers Landsforening hadde fokus på å forberede tre kokkelandslag til best mulig gjennomføring i begge mesterskapene. I tillegg til dagbokskildringen til Frank og Erlend, finner du 53 oppskrifter signert 22 landslagskokker og 10 gode prestasjonstips for hvordan du bygger et vinnerlag.

Boken er utgitt av Senja MatStudio, bestilles på denne mailadressen:  eirik@senjamatstudio.no

Dette er den perfekte julegaven!