Tilbake

Innsendingsoppgave NM i Servitørfaget 2024

Det skal lages en skriftlig oppgave for innsending. Innsendingsoppgaven består av fire deler. Oppgaven brukes først til å velge ut de deltakerne som skal konkurrere i Trondheim 24-26 september 2024, deretter settes det poeng på innsendingsoppgaven.

Del 1- Presenter deg selv.
(Navn, alder, erfaring, arbeidstitler, arbeidssteder etc)

Del 2- Sett opp en 5 retters meny med viner, aperitiff og kaffe/avec
Menyen skal være/inneholde:
Forrett- Tomat
Hovedrett fisk- Ishavsrøye og fennikel
Hovedrett kjøtt- Hjort og tyttebær
Hvilerett: Egenkomponert
Dessert: Vegansk

Del 3- Kaffedrink
Du skal komponere din egen kaffedrink. Drinken skal inneholde vanlig traktekaffe (Filtermalt kaffe) alt er tillatt og drinken skal lages på konkurransearenaen (Ingredienser utenom kaffe bringes med av deltakerne selv.)

Del 4- Kjøreplan
Lag en punktvis kjøreplan for 12 gjester fordelt på 2 bord. Champagne skal sableres, vin til hovedrett skal dekanteres og ost skal transjeres. Osten er tredje rett i en fire retters meny.

Oppgaven sendes til NM i servitørfaget 2024 innen 1. mai 2024
NM-Servitør_Innsending-2024

Annonsering av deltagere skjer 20. juni 2024

Send din oppgave til leder@kkhr.no