Andreas Bekkelund opplevelser fra Herning:
På mandagen når vi kom nedover til Herning gikk vi på messen på FoodExpo. Der så vi på studenter som konkurerte for skolen sin for å bli Danmarks beste kokkestudenter.
Deretter hadde vi kaviar smaking med Caviar &Co, hvor vi lærte om de forskjellige typene kaviar. Vi lærte også hvordan vi kan se og smake om kaviaren er av bra eller dårlig kvalitet.
På kvelden etter middag hadde vi i Young Chef et møte hvor vi snakket om hvordan de andre landene gjør det, og om hvordan vi kan forbedre rekrutering, både til laug og til faget.
På tirsdag morgen reiste vi til Svostrup Kro, hvor vi ble vist rundt av Niels Løgager Nielsen som eier Kroen.
På kroen var det som må gå tilbake i tid, resepsjonen og alle rommene var som det var før i tiden.
Vi fikk også en omvisning av kjøkkenet og deres store vinkjeller som rommet 1600 flasker vin.
Etter omvisningen spiste vi lunsj i restauranten før vi satte kursen tilbake til FoodExpo i Herning.
Vi kom til messa akkurat i tide til å se Henrik Falkensten sende sin forrett.
Vi satt og så på konkurransen og premieutdelingen.
På kvelden var det Galla middag på messe sentret.
Under middagen fikk Sverige prisen for beste lag under tirsdagens konkurranse.
Vi gratulerer Sverige med seieren i senior konkurransen og Finland i junior konkurransen.
Fra Norge stilte Henrik Falkensten og Kåre Andre Hjartholm under Nordisk i Herning.