NYTT KOKKELANDSLAG!

Tilbake

Norges første Community Catering Kokkelandslag skal etableres nå, vi søker de beste til vårt nye kokkelandslag!

Norges Kokkemesteres Landsforening er stolt over å invitere deg til det nye kokkelandslaget for Community Catering. Den internasjonale benevnelsen og konkurransekategorien har gitt navnet til landslaget. Community Catering Kokkelandslaget vil bli oppnevnt 26.september 2018 i Trondheim.

IKA Culinary Olympics, Stuttgart i februar 2020 er lagets første konkurransemål.

For å kunne søke må du;

  • Ha fagbrev i kokkfaget, institusjons kokkfaget eller i konditorfaget og ha en bred bakgrunn innenfor definisjonen av Community Catering (personalrestaurant, kantine, Institusjon, catering)
  • være forberedt på å bruke mye tid på trening, konkurranse samt utføre gjenytelser til sponsor
  • være en lagspiller og ha uttalt støtte fra din arbeidsgiver (gjerne skriftlig støtte)
  • tidligere erfaringer fra konkurranse er en fordel men ikke en betingelse

Du vil få uforglemmelige opplevelser, lærdom i et aktivt konkurransemiljø, landslagskokk- og konkurranseerfaring på CV-en, nye relasjoner i kokkefaget og god mulighet til å bygge et nettverk for fremtiden. Du vil bli en aktiv ambassadør for kokkefaget, en spydspiss og inspirasjonskilde i ditt fagmiljø. Din arbeidsgiver får en stolt landslagskokk i sitt team!

Søkere må være medlem av Norges Kokkemesteres Landsforening, i det lauget der du bor, her melder deg du deg inn før du søker – http://nkl.no/bli-medlem/

Søknadsfrist er 20. juni 2018

Send din søknad i en tradisjonell WORD-fil, i en Power Point Presentasjon eller i en film, som forteller hvorfor du bør få plass på Community Catering Kokkelandslaget til espen@nkl.no – Legg ved din CV

Har du spørsmål – kan de sendes til espen@nkl.no

Alle søkere vil bli behandlet konfidensielt, aktuelle kandidater blir kalt inn til intervju og audition i Oslo.

Dersom du planlegger å delta i Kantine NM 2018, vil det være en arena du også kan bli vurdert for dine ferdigheter – før det endelige uttaket til Community Catering Kokkelandslaget i september 2018.

Community Catering Kokkelandslagetreiser på studietur til Culinary World Cup i Luxembourg November 2018!

Norges Kokkemesteres Landsforening – ser frem til å motta din søknad!