Tilbake

Espen tiltrer som ny daglig leder 11 september.

Litt om Espen

Jeg har bygget min karriere på en yrkesfaglig plattform, med kokkefagbrev og mesterbrev.

I 24 år var kokkejakka mitt arbeidsantrekk, før jeg de siste årene har jobbet administrativt med salg, markedsføring, events og kommunikasjon innenfor kjedestyrt innkjøp for Storhusholdning og Servicemarkedet i Konsum Gruppen Norge AS.

Mitt arbeid kjennetegnes av profesjonalitet, struktur, en god plan, handlekraft og gjennomføringsevne.
Jeg er ærlig og oppriktig, og sier gjerne tingene som de er.
Etter mange år i bransjen har jeg et stort nettverk med gode relasjoner.
Jeg bryr meg om de jeg har rundt meg, er raus og omtenksom.

Jeg var lenge aktivt med i K.M Østfold, der jeg var styremedlem, skriver, leder av lærlingekomiteen, tok NKL’s dommerkurs, satt i NKL’s valgkomite og mottok i 1998 Cordon Bleu. De siste årene har jeg bare vært tilskuer fra utsiden av NKL.

I stillingen som daglig leder i NKL, ser jeg frem til å jobbe aktivt sammen alle ledd i organisasjonen, jeg gleder meg til å planlegge, organisere, koordinere, administrere og tilrettelegge for NKL’s medlemmer, landslag, samarbeidspartnere og alle andre som er opptatt av å fremme kokkefaget sammen med oss!

Jeg er klar til å begeistre NKL!
Vi sees under NM i Bergen!

Er du i Oslo – er du alltid velkommen innom kontoret!
Kontor og besøksadressen blir fra 1.oktober i et moderne Co-Working-Space i kvadraturen i Oslo
Tollbugata 8A/B, kontor 327.

Du treffer meg på telefon 957 74 569.