Tilbake

 

UMAMI ARENA: Sammen for bransjen!

Vi ønsker å invitere restauranter i Oslo og Lillestrøm til samarbeid.

– UMAMI er den største arenaen for alle oss som jobber med mat og drikke, og bransjefesten åpningsdagen er blitt tradisjon.Det er mange som har strevd under pandemien, og vi ønsker å gi noe tilbake til en del av bransjen som har vært hardt rammet, sier Torill Engelberg, direktør for UMAMI ARENA.  Så i stedet for å arrangere bransjefest én kveld på ett sted, så planlegger vi en UMAMI dine around alle kvelder fra 14. – 17. februar.

Dine around hele uka
Dine around-konseptet utvikles i samarbeid med NHO Reiseliv og Norske Kokkers Landsforening, forteller Torill Engelberg.

– Inviter med kunder eller kollegaer til en deilig middag på en eller flere av restaurantene i Lillestrøm eller Oslo i løpet av uken, oppfordrer Espen Wasenius fra Norske Kokkers Landsforening i Dine around-komiteen.
-Vi kommer til å gå bredt ut med invitasjon til restauranter og spisesteder i Oslo og Lillestrøm om et samarbeid der de blir med oss og invitere utstillere med kunder, kollegaer og samarbeidspartnere til en eller flere middager på deres restaurant i løpet av UMAMI-uken, fortsetter Torill.

Åpningsdagen markeres litt ekstra
Det skal det også gjøres i 2023, så merk allerede datoen tirsdag 14. februar 2023. Dette er åpningsdagen til UMAMI ARENA. Alle våre utstillere og besøkende inviteres til å reservere bord for en bedre middag i vårt dine around-konsept. Etter middag samles vi sentralt i Oslo til nachspiel med minikonsert.

Vi gleder oss til å samle bransjen på UMAMI ARENA på NOVA Spektrum i Lillestrøm (tidl. Norges Varemesse) i dagene 14.- 17. februar 2023, og med dette initiativet ønsker vi også å skape den sosiale møteplassen vi savner så sterkt i disse tider, avslutter Torill Engelberg.