Tilbake

Kapteinen på Kokkelandslaget Community Catering, Thomas Ekenes-Fosback, har byttet jobb og startet som Key Account Manager hos Unilever Food Solutions.

– Å få jobbe her ser jeg på som en god utvikling i karrieren min. Spesielt etter at de inngikk samarbeid med NKL og kokkelandslagene har jeg virkelig fått øynene opp for hva de står for, både deres engasjement for kokkeyrket og rekrutteringen og for bærekraftig utvikling. De ser også merverdien av mitt verv som kaptein på Community Catering-landslaget, noe jeg setter stor pris på, sier Thomas Ekenes-Fosback.

Thomas startet i den nye jobben 1.mai og er allerede i full gang med å kontakte og treffe sine nye kjedekunder. Han er utdannet kokk og har lang erfaring både fra kunde- og leverandørsiden innen Horeca-bransjen. Han er svært engasjert innen faget og brenner for både rekruttering til bransjen og høyere fokus på bærekraft, verdier han har felles med sin nye arbeidsgiver.

– Vi er svært fornøyde med å kunne ønske Thomas velkommen på teamet vårt! Våre grunnpilarer er bærekraft, gode kokkeferdigheter samt evnen til å løse kundenes utfordringer. Da er det viktig å ha engasjerte og flinke folk på laget, slike som Thomas. Vi er sikre på at han vil bidra med nye ideer og gode løsninger for våre største kunder, sier Jonna Ragnhildstveit, Country Manager hos Unilever Food Solutions.

 

Kort om Unilever Food Solutions:

Unilever Food Solutions har jobbet med mat siden 1880-tallet og står bak noen av verdens fremste varemerker: Knorr, Lipton, Hellmann’s, Carte d’Or, Maizena, Maille og mange flere. Vi samarbeider med bedrifter av alle størrelser, fra frittstående restauranter, kantine – og hotellkjeder samt institusjoner i sosial sektor. Vi forstår den viktige balansen mellom å imponere gjestene og å tjene penger.

Vi synes alltid at det er viktig å sette sunn og næringsrik mat på bordet, men vi bryr oss også om vår påvirkning på miljøet. Å bruke ingredienser og forpakninger som er bærekraftige og som genererer mindre avfall og forbruker mindre energi, er en del av vår miljøvennlige måte å gjøre gode forretninger på.

Les mer om oss på: ufs.com