Tilbake

Etter at begge lag hadde fått høye poengsummer og gull i både varm-og kaldmatkonkurransen, var forventingene store under premieseremonien i Luxembourg. Timesvis med forberedelser og nitidig arbeid helt frem til innspurten ble tilslutt belønnet med bronse sammenlagt til begge lag.

Begge kokkelandslagene leverte på et veldig høyt nivå under alle sine 4 konkurranser i VM. Den største spenningen var at Sverige, Sveits, Singapore og Østerrike alle leverte svært gode prestasjoner, og var Norges største konkurrenter i dette VM. Det var svært tett mellom alle disse lagene i begge konkurransene.
Sverige vant tilslutt sammenlagt foran Singapore i seniorkonkurransen. I konkurransen for juniorlag ble det Østerrike som vant foran Sveits og Norge. Men var ikke mye som skilte de tre lagene på pallen.

– Vi er svært godt fornøyd med det vi har prestert i konkurransen. Selvsagt hadde vi håpet på gull, men konkurransen har vært svært tett, og Østerrike er et veldig godt lag som også gjorde det bra for 4 år siden, sier Geir Magnus Svae, kaptein på kokkelandslaget for juniorer.

Christer Rødseth, kaptein på Kokkelandslaget sier ”Målsetningen vår var en plass på pallen, og det klarte vi! Begge våre lag har levert langt over det de har gjort på gjennomkjøringene før konkurransen, og det er vi svært godt fornøyd med. Dette har vært viktig konkurranseerfaring og vil være et godt underlag for videre arbeid frem mot neste store konkurranse som er OL i Stuttgart i februar 2020”.