Velkommen til Kokepunktet! 18. juli 2017 – kl.11.30-16.00. Stavanger konserthus, Zetlitzsalen

Tilbake

Gladmats matfaglige konferanse Kokepunktet arrangeres for tredje gang dagen før festivalen åpner i 2017. Dette er en fagkonferanse for bransjefolk, og ellers andre som er interesserte i mat og nye trender.

Gladmats fagkonferanse handler om alt og alle som skal til for å få mat på bordet.

 

 

I år arrangeres vår matfaglige konferanse Kokepunktet for tredje gang, tradisjonen tro på dagen før Gladmatfestivalen åpner. Dette er en fagkonferanse både for folk i restaurant- og leverandørbransjen, men også andre som er interessert i mat, drikke og trender.

Tidligere år har vi blant annet hatt besøk av verdens beste slakter, Dario Cecchini, Esben Holmboe Bang fra Maemo og Mikkel Shafi fra Kokkeriet.

I år vil dagen være viet til temaet “Sammen om måltidet”, med spennende foredragsholdere fra inn- og utland, som vil inspirere oss med sine synspunkter og innspill. Kokepunktet skal være en spire til videre utvikling og inspirasjon innen kokkekunst.

Sven Erik Renaa skal introdusere “gourmetdykkeren” Roderick Sloan, som har hintet til at han skal dykke i området rundt Vågen mens han er på besøk. Vi skal også bli inspirert og oppdatert av Carlos Valesco, Eyvind Hellstrøm, Lise Brunborg, Christopher Haatuft og Heidi Bjerkan.

Konferansen er i år lagt til Stavangers egen storstue – Zetlitzsalen i konserthuset. Her får deltagerne smake på signaturretter fra noen av våre “up and coming”-kokker. Kjartan Skjelde og Heine Totland leder oss gjennom programmet.

– I Gladmat jobber vi systematisk med å utvikle det faglige innholdet i matfestivalen, for både publikum og bransjefolk. Kokepunktet er vi veldig glad for å ha realisert som et viktig treffsted for matbransjen og vi gleder oss til et aktuelt program som omhandler alle aktørene som må være med for å gi oss mat på bordet, sier Gladmat-sjef Mona Vervik.

Kokepunktet lar seg realisere i samarbeid med  Norsk sjømatråd, Rogaland fylkeskommune og Sparebanken Vest.

Velkommen til Kokepunktet!

18. juli 2017 – kl.11.30-16.00. Stavanger konserthus, Zetlitzsalen

Pris: 995 kr

Kokepunktet 2017