Tilbake
Espen Aunaas ble kåret til Årets Kjøkkensjef 2023 på NKLs Landsmøte i  Trondheim 9. mars.

Executive Kjøkkensjef ved Britannia hotel i Trondheim, Espen Aunaas har ikke bare demonstrert bemerkelsesverdig faglig kompetanse, men har også vist en unik lidenskap for å rekruttere og utvikle talent i bransjen.

Espen investerer betydelig tid og ressurser i opplæring av lærlinger, og hans dedikasjon til å skape miljøer som fremmer profesjonell vekst er bemerkelsesverdig. Han har et eksepsjonelt talent for å veilede og inspirere andre, og det er tydelig at han er opptatt av å bygge sterke team.

Som en markant frontfigur i bransjen har Espen også utmerket seg internasjonalt, aktivt deltakende / dommer og markedsførende i gastronomiske konkurranser. De utallige medarbeiderne som har bemerket seg i konkurranser innenlands og internasjonalt er enda et kvalitetsstempel på hans egenskaper i å bygge og fostre talenter. Hans engasjement reflekteres også gjennom flere styreverv som støtter opp under bransjeutvikling og bærekraft. Han er en viktig og ivrig ambassadør i bruk av norske og ikke minst regionale produkter fra Trøndelag.

Espen Aunaas er ikke bare en dyktig leder på kjøkkenet, men også en inspirerende mentor og forkjemper for bransjens vekst. Vi har ingen tvil om at hans bidrag til Britannia Hotel og gastronomien som helhet, sammen med hans tidligere engasjement på landslagsnivå og styreverv, gjør ham til Årets kjøkkensjef 2023.

Norske  Kokkers Landsforening gratulerer!!